SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL LVIII

FOTO + VIDEO Taylor Swift a făcut haos în lojă la Super Bowl » Cum au surprins-o camerele TV

Taylor Swift la Super Bowl LVIII +33   FOTO
Taylor Swift la Super Bowl LVIII

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 08:59 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 09:26

Taylor Swift (34 de ani) a făcut totul posibil pentru a fi alături de Travis Kelce (34 de ani), iubitul ei, la Super Bowl. Și i-a purtat noroc din tribune, Kansas City Chiefs câștigând trofeul, după 25-22 cu San Francisco 49ers, într-o finală care a avut nevoie de prelungiri.

Taylor Swift a vrut cu orice preț să-l susțină pe Travis Kelce în Las Vegas. Deși venea după 4 concerte în Tokyo, iar pe 16 februarie ar trebui să fie deja la Melbourne, aceasta nici nu s-a gândit să rateze meciul. A fost nevoită să ia un avion privat imediat după ultimul concert pentru un zbor care a durat mai bine de 9 ore. 

Dinastia lui Mahomes » Super Bowl electrizant în Vegas! Kansas City Chiefs revine și își apără trofeul NFL în prelungiri
SUPER BOWL LVIII
Dinastia lui Mahomes » Super Bowl electrizant în Vegas! Kansas City Chiefs revine și își apără trofeul NFL în prelungiri

Taylor Swift a făcut haos în lojă la Super Bowl » Cum au surprins-o camerele TV

Camerele TV au căutat-o în permanență. A fost arătată aproape la fiecare fază care îl implica pe Travis Kelce, dar și în momente în care Kansas puncta. Taylor nu s-a cenzurat deloc în lojă. A băut, a sărit, a aplaudat și a început să își roadă unghiile din cauza emoțiilor. 

Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago
Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago
Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago
Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago
Taylor Swift la Super Bowl LVIII. Foto: Imago
+29 FOTO

Alături de ea s-a aflat prietena Blake Lively, soția actorului Ryan Reynolds, dar și Donna Kelce, mama iubitului. După meci a coborât pe teren pentru a sărbători împreună cu Travis victoria. Sărutul lor a fost surprins de zeci de fotografi.

Scandal înainte de Super Bowl

Taylor Swift a reușit să-i enerveze pe fanii NFL. Prezentă la 12 dintre cele 20 de meciuri disputate de Kansas City Chiefs în acest sezon pentru a-și susține iubitul, cântăreața a fost căutată de fiecare dată de camerele televiziunilor. 

Dacă echipele și televiziunile se bucură de un plus de audiență datorită interesului arătat de Taylor pentru sport, partea conservatoare a fanilor e nemulțumită și o acuză pe solistă că „distruge sportul”.

New York Times a analizat ultimele 5 meciuri ale campioanei en-titre înainte de Super Bowl pentru a observa dacă fanii au dreptate, iar televiziunile îi acordă prea multă atenție lui Taylor Swift la meciurile lui Travis Kelce. Iată rezultatele:

  • Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders 14-20: Taylor Swift a fost arătată la TV în 3 momente, durata totală fiind de 14 secunde
  • Kansas City Chiefs - Cincinnati Bengals: 25-17: 3 momente, 12 secunde;
  • Kansas City Chiefs - Miami Dolphins 26-7: 5 momente, 76 de secunde;
  • Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 24-27: 5 momente, 24 de secunde;
  • Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs 10-17: 4 momente, 32 de scunde.

O medie de 31,6 secunde pe meci în cadrul unor meciuri a căror durată depășește 3 ore. De menționat că la meciul cu Baltimore, Taylor a fost arătată la TV timp de 17 secunde în care comentatorii CBS promovau gala premiilor Grammy, pe care urmau să o transmită.

Rob Hyland, producător la NBC, a explicat cum abordează televiziunile subiectul relației dintre Taylor și Travis Kelce: „Trebuie să existe mereu un echilibru între ce se întâmplă pe teren și cum poți să amplifici ce se întâmplă pe teren. Nu ne-am zis «Hei, hai s-o arătăm de atâtea ori!». A fost mai degrabă un «Hei, când e potrivit, hai să le amintim oamenilor că ea e acolo»”.

Într-un monolog în cadrul emisiunii The Herd, jurnalistul Colin Cowherd i-a criticat dur pe contestatari: „Sunt foarte mulți bărbați ciudați, singuri și nesiguri pe masculinitatea lor. 

Ce spune despre viața ta faptul că te deranjează că o televiziune arată puțin cel mai mare star pop din lume care e într-o relație cu un star din NFL? Când un meci de fotbal american este transmis la TV, nu este vorba doar despre fotbal. 

Realitatea este că oamenii vor urmări 4 ore de reclame înainte de Super Bowl. Știați că, statistic vorbind, din 3 ore și jumătate cât ține un meci din NFL, doar 18 minute sunt fotbal? Adică aproximativ cât durează 5 dintre melodiile lui Taylor Swift!

Cowherd e convins că scandalul pleacă de la sexism, pentru că astfel de discuții nu apar în momentul în care vedete ca Matthew McConaughey sau Drake sunt arătate frecvent la meciurile Universității din Texas sau ale lui Toronto Raptors: „Dar îi deranjează când o femeie talentată și frumoasă apare la TV. Toată furia asta nu spune nimic despre Taylor Swift, dar spune totul despre bărbații pe care îi deranjează”.

Citește și alte articole:

Au pus camerele pe ea la Super Bowl și nimeni nu se aștepta la ce a urmat » Fanii au luat-o razna!
SUPER BOWL
Au pus camerele pe ea la Super Bowl și nimeni nu se aștepta la ce a urmat » Fanii au luat-o razna!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
antonino1976
antonino1976  •  12 Februarie 2024, 09:58

SI eu pe aici asa mai ***, dar cine este Taylor Swift ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mr90
mr90  •  12 Februarie 2024, 09:43

Adunatura de *** in frunte cu autorul articolului !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  12 Februarie 2024, 09:38

se rasucesc in morminte fondatorii gsp citind aceste titluri demne a fi scrise pe zewa

Vezi toate comentariile (5)
Comentează