SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

Taylor Swift, efort incredibil pentru a ajunge la Super Bowl » Cifrele sunt șocante: 3 continente în 5 zile și un număr uriaș de kilometri și ore petrecute în avion

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 13:11 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 15:29

Taylor Swift a făcut un efort incredibil pentru a fi alături de iubitul ei, Travis Kelce. Echipa acestuia, Kansas City Chiefs, întâlnește în Super Bowl LVIII (luni dimineață) pe San Francisco 49ers.

Celebra artistă nu poate rata cel mai așteptat eveniment sportiv din SUA. Mai ales că iubitul ei are șansa să pună mâna pe marele trofeu. După ce a fost la precedentele meciuri, cântăreața va asista și la duelul din Las Vegas. Dar a făcut un efort incredibil pentru a ajunge la Super Bowl.

Taylor Swift a făcut un efort incredibil pentru Super Bowl

+42 FOTO

Vedeta a avut în aceste zile un turneu prin Japonia, dar a decis să fie prezentă în Las Vegas. Ea avut o serie de patru concerte în Tokyo, iar de acolo a plecat imediat spre Statele Unite. A luat avionul personal și a plecat într-o călătorie de 9 ore. Distanța dintre cele două orașe e de 8.814 de kilometri.

A plecat sâmbătă seara din Tokyo, la ora locală 21:30, și a ajuns în Los Angeles tot sâmbătă, la 15:30. Ea a fost ajutată de diferența de fus orar. Capitala Japoniei e cu 17 ore înaintea metropolei californiene.Imediat, s-a urcat într-un SUV negru și a plecat spre Las Vegas. Distanța dintre cele două orașe este 440 de kilometri. Ceea ce înseamnă un drum de aproximativ 4 ore.

După ce va asista la Super Bowl LVIII (care în SUA are loc pe 11 februarie), Taylor Swift nu va avea prea mult timp liber. Trebuie să zboare în Australia, ea având concert la Melbourne, pe 16 februarie. Asta înseamnă un zbor de la Los Angeles de peste 12 ore și 12.000 de kilometri! Fusul orar n-o mai ajută acum, va pierde aproape două zile pe drum, Melbourne fiind la 19 ore în fața coastei de Vest a Statelor Unite, la care se adaugă și timpul petrecut în avion.

Astfel, Taylor Swift va fi prezentă pe 3 continente, Asia, America de Nord și Australia, în numai 5 zile și va aduna peste 21.000 de kilometri și peste 21 de ore petrecute în avion. Totul pentru a-l susține pe Travis Kelce.

32.000 de oameniau urmărit zborul Tokyo – Los Angeles pe care l-a efectuat Taylor Swift

Taylor Swift, efort incredibil pentru a ajunge la Super Bowl » Cifrele sunt șocante: 3 continente în 5 zile și un număr uriaș de kilometri și ore petrecute în avion
Avionul lui Taylor Swift // FOTO: Imago

Scandal cu Taylor Swift înainte de Super Bowl: „Distrugi sportul!”

Relația lui Travis Kelce cu Taylor Swift îi enervează pe fanii fotbalului american, care consideră că toată atenția e acaparată de cântăreață.

New York Times a analizat ultimele 5 meciuri ale campioanei en-titre pentru a observa dacă fanii au dreptate, iar televiziunile îi acordă prea multă atenție lui Taylor Swift la meciurile lui Travis Kelce. Iată rezultatele:

  • Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders 14-20: Taylor Swift a fost arătată la TV în 3 momente, durata totală fiind de 14 secunde
  • Kansas City Chiefs - Cincinnati Bengals: 25-17: 3 momente, 12 secunde;
  • Kansas City Chiefs - Miami Dolphins 26-7: 5 momente, 76 de secunde;
  • Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 24-27: 5 momente, 24 de secunde;
  • Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs 10-17: 4 momente, 32 de scunde.

Citește și: 

9 reguli ciudate pe care majoretele din NFL sunt obligate să le respecte » Ce articol vestimentar e INTERZIS și în timpul liber!
NFL
9 reguli ciudate pe care majoretele din NFL sunt obligate să le respecte » Ce articol vestimentar e INTERZIS și în timpul liber!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gracie
gracie  •  12 Februarie 2024, 19:56
Postat de mr90 pe 11 Februarie 2024, 15:47

Totul pentru o muzica de doi bani platita cu milioane ...

Muzica asta "de doi bani", incultule, are premii fără număr și 70 de miliarde de redări pe sporify. tipa are peste 160 de piese, în toate genurile muzicale posibile, iar dacă niciuna nu ți-e pe plac, that's a YOU problem, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Todor
Todor  •  11 Februarie 2024, 16:13

Fotbalul american e înregistrat, nu la sport, la entertainment/divertisment precum wrestlingul. De aceea nu se-ntîmplă nimic cu meciurile aranjate: în spectacol poți face cum vrei. Mai e mărturia unui actor ce-a fost dus de mascotă de proprietarul de la Boston Patriots la petrecerea de dianintea finalei SuperBowl. Toți erau în avioane înapoi spre casă încă înainte de începerea spectacolului. Dacă l-a întrebat de ce nu participă pe stadion, i s-a zis că n-are rost se știe rezultatul. Iar Taylor este barbă sau, în cel mai bun caz, joacă de-a prietena celui cu fotbalul american.

dobrin
dobrin  •  11 Februarie 2024, 16:09

Are de mult kilometrajul dat peste cap.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează