SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Tenis în studio » România joacă, de la 17:30, partida cu Grecia din preliminariile CE pe echipe, în incinta Televiziunii Române, într-un studio special amenajat

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 00:00

Reprezentativa feminină a Românei, vicecampioană continentală, dispută azi primul meci din turneul de calificare la Campionatul European 2017, întrecere rezervată echipelor. Într-o grupă cu Olanda și Grecia, "tricolorele" vor debuta cu elenele, outsiderele grupei.

Antrenorul Viorel Filimon se va baza pentru acest meci pe Eliza Samara (numărul 18 mondial), pe Bernadette Szocs (64 ITTF), pe Camelia Poștoacă (86) și pe Adina Diaconu (151). Grecia are sportive dincolo de numărul 200 mondial: Aikaterini Toliou (228), Maria Christoforaki (288) și Georgia Zavitsanou (402).

Româncele sunt încântate că partida va avea loc într-un studio TV. "E un lucru inedit, ne-am gândit să fie o atmosferă plăcută, iar dacă totul va fi OK, vom mai organiza astfel de dispute", a declarat Betty Romanescu, directorul de marketing al Federației Române de Tenis de Masă.

Intrarea publicului va fi liberă, accesul în sală urmând să aibă loc pe baza cărții de identitate, până la ora 17:00.

Sunt în formă

Româncele sunt în mare formă înainte de disputa cu Grecia. Week-endul trecut, Eliza Samara și Berni Szocs au participat la Openul Belgiei, acolo unde au ajuns până în semifinale. Eliza a fost învinsă cu 4-1 de japoneza Hamamoto, iar Szocs de unguroaica Pota, cea care a și câștigat titlul. Berni a jucat și finala la categoria sub 21 de ani la Openul Belgiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  27 Septembrie 2016, 10:52

Cât o fi intrarea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează