SPORTURI  »  ALTELE  »  INEDIT

FOTO Teodora Stoica povestește cum a șocat-o un băiat: „Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Voi v-ați fi văzut cu el?”

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 09:16 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 09:58

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, le-a povestit urmăritorilor ei un episod inedit, care a marcat-o.

Recent, într-un videoclip postat pe rețelele sociale, Teodora a povestit cum a fost invitată la o întâlnire, în timp ce era la alergat. Iar ceea ce a șocat-o pe fata oficialului este locul în care i-a fost propus să meargă: la saună.

Teodora Stoica, invitată la saună la prima întâlnire: „Voi v-ați fi văzut cu el?”

+28 FOTO

„Am o întrebare pentru fete. Poate nu o să mă simt atât de ciudat cu ce mi s-a întâmplat mie mai devreme. Poate e ceva normal. Vreau să aud locuri ciudate în care un băiat a vrut să să scoată la întâlnire. La prima întâlnire, de fapt.

Alergam dimineață în parc. Eram fericită, singură, cu căștile. Și văd un băiat care se apropie de mine și începe să alerge în paralel. Și îmi zice «Bună». Îmi dau căștile și nu suport să fac asta când alerg. A întrebat dacă mă deranjează dacă aleargă în același timp cu mine și i-am zis că nu, doar că mai am un kilometru și mă duc acasă. A zis că nu e problemă. Și am început să vorbim, în timp ce alergam. Am vorbit de toate competițiile la care a fost, i-am zis și eu la alea puține la care am fost. Era wow.

M-a întrebat cum poate da de mine. Nu îmi venea să-i dau numărul, așa că i-am dat Instagramul. Iar până am ajuns acasă deja îmi scrisese. Mi s-a părut cumva drăguț. Și când am deschis mesajul... Mi-a spus că i-a plăcut de mine, că avem multe în comun. 

Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Nu la restaurant, nu la film, nu m-a chemat la el... Știți unde? În saună. Omul a vrut ca la prima întâlnire, a doua oară când mă vede, să fim într-o saună. Îmi și imaginam cu merg acolo, cum stau și transpir... De ce aș vrea așa ceva? Voi v-ați fi văzut cu el? I-am povestit prietenei mele și mi-a zis să-i dau block și să fug. Poate sunt eu nebună, poate e normal că a vrut să mergem în saună... Dar foarte ciudat”, a povestit Teodora Stoica.

+28 FOTO

Citește și: 

Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”
RECUPERARE
Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Noiembrie 2023, 08:33
Postat de mario78a pe 21 Noiembrie 2023, 05:54

GSP se transforma in CANCAN ???? ***

am intrat sa vad cine a scris articolul.. andra bocancu loveste din nou.

istet10
istet10  •  21 Noiembrie 2023, 18:54
Postat de Adriann_1 pe 20 Noiembrie 2023, 23:11

Si de-asta e bine sa-i urezi p(r)ostacului gigst "Sa-ti dea Dumnezeu ce le doresti tu altora! Amin!!!" PENTRU CA MERITA! Cum sa-i doresti asa ceva unui necunoscut de pe net pentru ca face misto de halul in care "antrenorul" becali s-a facut de ras cu niste anonimi din Danemarca? Ce fel de fiinta sa fii? Pe bune, e clar ca gigismul dezumanizeaza...

Ba prostalaule trist! Eu nu i-am nimic rau. Dar prostul de ce sa nu se bage.

ali.bec
ali.bec  •  21 Noiembrie 2023, 12:40

Niii, ce-o mai întinerit Sosoaca!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează