SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE TENIS DE MASĂ

Thriller spre aur! » Dodean şi Samara au cîştigat din nou titlul european la dublu, revenind de la 0-3

Articol de - Publicat duminica, 21 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 22:42

Daniela Dodean şi Eliza Samara şi-au păstrat titlul continental la dublu, revenind miraculos de la 0-3 în faţa unguroaicelor Pota şi Toth


Revenire fantastică pentru Daniela Dodean şi Elizabeta Samara în finala Campionatului European de dublu. Aseară, la Herning, în Danemarca, româncele au fost conduse cu 3-0 la seturi de unguroaicele Georgina Pota şi Krisztina Toth. 11-7, 11-8 şi 11-9 şi titlul cucerit anul trecut, la Gdansk, în Polonia, părea că nu va putea fi apărat.

Româncele au crescut însă nivelul jocului fantastic. Au cîştigat la 7 următoarele două seturi şi speranţele au renăscut. Maghiarelor le tremurau paletele în mîini deja. Dodean şi Samara conduc cu 10-8 în setul 6. Ratează însă cele două mingi pentru a egala situaţia. Apoi salvează două mingi de meci! Se joacă într-un ritm năucitor, de parcă la masă ar fi patru chinezoaice. "Tricolorele" reuşesc în sfîrşit să cîştige setul, dar la 21-19! Au avut nevoie de zece mingi de set.

Cu moralul la pămînt, Pota şi Toth încearcă să se resusciteze. Conduc cu 4-2 în decisiv, dar româncele nu le dau nici o şansă. Şase mingi consecutive şi cîştigă în final cu 11-5. Dana şi Eliza se îmbrăţişează şi salută publicul. Sînt din nou cele mai bune din Europa!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
sartoriale
sartoriale  •  21 Octombrie 2012, 19:32

bravo

adi_stelistul
adi_stelistul  •  21 Octombrie 2012, 14:03

Adi Crisan a luat bronzul la simplu. Cu Boll a castigat primul set, dar le-a pierdut pe urmatoarele 4. Oricum, un an de senzatie pentru el. Calificat intre primii 8 din lume la JO si bronz la europene (prima medalie la simplu masculin dupa 52 de ani), Adrian Crisan e in cea mai buna forma a carierei.

mogul
mogul  •  21 Octombrie 2012, 11:00

scrieti de fotbal ca asa e frumos . mizerii de jurnalisti

Vezi toate comentariile (19)
Comentează