SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Tibi, argint viu » Dolniceanu a fost învins în finala World Combat Games

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 21:35

Campionul european Tiberiu Dolniceanu a pierdut ieri finala la World Combat Games, de la Sankt-Petersburg, Jocurile organizate de Sport Accord, cea mai mare organizaţie a sportului mondial.

Ca o replică a Jocurilor Olimpice, Sport Accord, organizaţia condusă de românul Marius Vizer, care adună la start 91 de federaţii sportive internaţionale, organizează la Sankt-Petersburg, în Rusia, prima ediţie a Jocurilor Mondiale Combat (World Combat Games).

În competiţia de scrimă, în concursul de sabie, Tiberiu Dolniceanu a avut ieri o prestaţie excelentă. Într-o companie selectă, alături de toţi medaliaţii de la Mondiale, Olimpiadă şi Europene, Tibi şi-a făcut loc pînă în finală. A trecut repede în primele două meciuri, 15-5 şi 15-3 de tunisianul Hichem Smandi, respectiv neamţul Peter Wagner, iar în semifinale l-a învins pe campionul mondial, rusul Veniamin Reşetnikov: 15-11.

Finala i l-a adus în faţă pe sud-coreeanul Gu Bon-Gil, cunoştinţa mai veche din finala olimpică, pe echipe. Asiaticul a cîştigat cu 15-10 şi i-a lăsat românului doar argintul.

Ana Maria Brînză, liderul mondial la spadă, va intra şi ea în competiţie sîmbătă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează