SPORTURI  »  ALTELE  »  RECORD

FOTO Tocmai a fost bătut recordul de audiență din Marea Britanie » Imagini fabuloase de la cel mai urmărit eveniment sportiv! Și nu e un meci de fotbal!

Finala Campionatului Mondial de darts, câștigată de Luke Humphries (28 de ani) în fața adolescentului Luke Littler (16 ani) a stabilit noi recorduri de audiență în Marea Britanie. +48   FOTO
Finala Campionatului Mondial de darts, câștigată de Luke Humphries (28 de ani) în fața adolescentului Luke Littler (16 ani) a stabilit noi recorduri de audiență în Marea Britanie.

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 18:04 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 20:09

Finala Campionatului Mondial de darts, câștigată de Luke Humphries (28 de ani) în fața adolescentului Luke Littler (16 ani) a stabilit noi recorduri de audiență în Marea Britanie.

Fenomenul Luke Littler a dus sportul cu săgeți la următorul nivel. Popularitatea a explodat în Marea Britanie, lucru care reiese din audiențele TV.

Record de audiență la finala Campionatului Mondial de darts

Finala de miercuri, din Alexandra Palace, câștigată de Luke Humphries cu scorul de 7-4, a devenit cel mai urmărit eveniment sportiv din istoria Marii Britanii, excepând fotbalul.

Pe Sky Sports au stat cu ochii 3,71 milioane de persoane. Luând în calcul și celelalte platforme oficiale, în momentul de maximă încordare al finalei audiența a atins 4,8 milioane.

A reprezentat o creștere de 143% față de precedenta ediție.

FOTO. Imagini senzaționale de la Campionatul Mondial de darts

+44 FOTO

Luke Littler, copilul-minune din darts

Luke Littler va împlini 17 ani pe 21 ianuarie 2024. Deja a scris mai multe pagini de istorie la Campionatul Mondial de darts, fiind cel mai tânăr jucător care ajunge în fazele avansate ale competiției. 

„Au fost niște săptămâni incredibile pentru mine. Un singur lucru negativ pot remarca, am pierdut prea mult pe deschiderea mea. De asta nici nu am câștigat trofeul. Să ajung deja în top 32 mondial, să joc finala la debut. E incredibil! Ce pot să mai zic?!”, a spus Luke Littler, potrivit Mirror

VIDEO. Cum s-a calificat Luke Littler în finala Campionatului Mondial de darts

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Naționala masculină de handbal a României a pierdut primul test serios înaintea Euro 2024 » Un mare motiv de îngrijorare pentru Xavi Pascual
CAMPIONATUL EUROPEAN
Naționala masculină de handbal a României a pierdut primul test serios înaintea Euro 2024 » Un mare motiv de îngrijorare pentru Xavi Pascual
Novak Djokovic le-a răspuns fanilor îngrijorați în perspectiva Australian Open
Australia
Novak Djokovic le-a răspuns fanilor îngrijorați în perspectiva Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Ianuarie 2024, 02:27

o aiureala completa acest articol, cred ca nu au stiut jurnalistii GSP sa traduca din engleza ce au citit. pai finala de la Wimbledon de anul trecut dintre Alcaraz si Novak a fost urmarita pe tv de peste 11 milioane de telespectatori in UK. semifinala de la Cupa Mondiala de rugby dintre Anglia si Africa de Sud de acum 2 luni a fost vizionata de 8.7 milioane de spectatori. deci au spulberat cu mult cifrele de audienta ale celor de la darts. PS : am gasit articolul din care s-au 'inspirat' cei de la gsp, a fost cea mai mare audienta live pe care au avut-o canalele Sky Sports la un eveniment sportiv cu exceptia fotbalului. deci e un record doar pt posturile tv Sky sports nu pt toate televiziunile britanice !

Valak
Valak  •  04 Ianuarie 2024, 21:05

17 ani si arata de 45 + 5 burgeri

parachioara5
parachioara5  •  04 Ianuarie 2024, 20:27

...vrem cat mai multe articole despre darts ...in Romania se joaca darts la greu ...vrem un interviu cu campionul national la darts...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează