SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Trei medalii de aur pentru juniorii României la Campionatele Europene de tenis de masă

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

În perioada 16-25 iulie 2010, la Istanbul, s-a desfăşurat Campionatul European de tenis de masă de tineret, competiţia fiind rezervată atît juniorilor, cît şi cadeţilor.

 

În prima săptămînă au avut loc competiţiile pe echipe, unde România a cîştigat două medalii de aur, cu echipele feminine de junioare şi de cadete. În cea de-a doua jumătate a perioadei de concurs, s-au desfăşurat probele de individual şi de dublu.

La juniori, România a mai obţinut încă patru medalii, două de aur şi două de bronz. Hunor Szocs şi Jonathan Groth (DEN) s-au impus în finala de dublu masculin, în timp ce Cristina Hirici şi Lucian Munteanu au cîştigat titlul european în proba de dublu mixt. Perechile Cristina Hirici/Dora Madarasz (HUN) şi Camelia Poştoacă/Krisztina Ambrus (HUN) au pierdut în semifinale şi s-au clasat pe poziţia a treia.

REZULTATE:

  • dublu mixt: Cristina Hirici/Lucian Munteanu - Barbora Balazova/Pavel Sirucek (SVK/CZE)  3-1
  • dublu masculin: Hunor Szocs/Jonathan Groth (DEN) - Lauric Jean/Cedric Nuytinck (BEL/BEL) 3-0
  • dublu feminin: Cristina Hirici/Dora Madarasz (HUN) - Alice Abbat/Stephanie Loeuillette (FRA/FRA) 0-3
  • dublu feminin: Camelia Poştoacă/Krisztina Ambrus (HUN) - Sabine Winter/Barbora Balazova (GER/SVK) 1-3

"Sunt foarte fericit pentru acest titlu. Adversarii noştrii erau consideraţi favoriţi, sunt jucători foarte buni, de aceea victoria este şi mai importantă", a afirmat Lucian Munteanu.

"Cred că am avut puţin noroc, dar am meritat să cîştigăm pentru că am luptat mai mult. Este foarte important pentru mine că am reuşit să iau două titluri europene. Am încercat să dau tot ce-i mai bun la această ediţie a europenelor pentru că a fost ultima la juniori", a declarat Cristina Hirici.

"Din punct de vedere tactic am jucat foarte bine. Nu a fost un meci spectaculos, dar am fost mai buni atunci cînd a fost nevoie", a spus Hunor Szocs.

"Nu voi uita această medalie. Este prima!", a declarat şi  danezul Jonathan Groth,  colegul lui Hunor Szocs.

foto: ettu.org

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
blackdragon_16h
blackdragon_16h  •  25 Iulie 2010, 16:53

FELICITARI !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează