SPORTURI  »  ALTELE  »  BILIARD/ DYNAMIC BEST OF THE EAST

Turnir european la TAC Biliard

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 16:50

În acest week-end, pe 15-16 august, clubul TAC Biliard din București găzduiește cea de-a patra etapă a circuitului european Dynamic Best of The East, la care și-au anunțat prezența 70 de sportivi din 6 ţări, România, Polonia, Slovacia, Serbia, Bulgaria și Moldova.

Directorul tehnic al competiției, Adrian Tăbăcaru, reprezentantul ATD Dynamic România, a precizat că "este o ocazie specială, pentru că sărbătorim cu această ocazie 10 ani de cînd România a intrat, ca organizatoare de etape, în acest circuit european.

Avem o echipă puternică, din care nu vor lipsi jucători importanți, precum Ioan Ladanyi, deținătorul trofeului Dynamic Best of The East în 2014 și actualul lider al clasamentului general în 2015, după etapele din Slovacia, Polonia și Bulgaria, el cîștigînd-o pe ultima.

Tot din rîndul jucătorilor români vor face parte«Mario» Toader, ocupantul locului secund la «general», Babken Melkonyan, campion al circuitului în 2011, Ovidiu Cristea, Mihai Braga, Augustin Viziru, Raul Maican, Auraş Ungureanu şi alţii.

Ca de obicei, polonezii vor participa cu o echipă puternică, cu Mieszko Fortunski, cel care a cîștigat etapa din Slovacia, și colegul său, Mariusz Skoneczny".

Competiția va fi prefațată, vineri, de un concurs pe echipe, la bila 8, urmînd ca la Dynamic Best of The East să se joace bila 9.  

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
criss1981
criss1981  •  13 August 2015, 19:49

si slabul ala mai stie biliard,joc cu o mana cu el si ii dau si avans :))

criss1981
criss1981  •  13 August 2015, 19:48

augustin viziru :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează