SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Ultimul loc » România a pierdut toate meciurile la Memorialul ”Anatolie Grințescu”

Multe fețe noi în noua echipă a României // FOTO Raed Krishan
Multe fețe noi în noua echipă a României // FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

Cu o stare totală de nemulțumire în rândul "tricolorilor", din cauza faptului că federația nu și-a ținut promisiunile financiare față de ei, naționala României a pierdut toate cele trei partide disputate la prima ediție a Memorialului "Anatolie Grințescu", la București.

Echipa pregătită de sârbul Dejan Stanojevici a fost învinsă pe rând de Georgia, 5-6, de SUA, 6-11, și de Muntenegru, 5-13. Turneul a fost câștigat de americani, care au învins Muntenegru cu 9-7.

Vicecampionii Europei au avut însă mulți jucători absenți, aceștia fiind angrenați cu echipele lor de club la Final Six-ul de la Budapesta, în Liga Campionilor.

În echipa României și-au făcut apariția însă foarte mulți tineri, Țic, Szabo, Fulea, Prioteasa, Oanță, Alexandrescu, Antipa și Georgescu trebuind să lupte pentru calificarea României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează