SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

Uriașul Tolea Ciumac îi promite o corecție lui Rambo al Moldovei: „Va avea parte de o înfrângere totală!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 15:24

Veteranul Tolea Ciumac și Florin „Rambo” Lambagiu se vor confrunta din nou, la cinci luni după meciul de la Iași, atunci când cel de-al doilea, în ciuda diferenței de înălțime și greutate, s-a impus clar. De data aceasta, pe 5 martie, la Arad, cei doi vor lupta pe reguli de MMA, stilul favorit al lui Tolea. 

„Nu e ca o revanșă pentru mine, e doar un alt meci cu Rambo. Nu știu cum a acceptat, știind că pe MMA voi fi ca la mine acasă. Îi apreciez curajul, dar va avea parte de o înfrângere totală. Să fie bucuros dacă trece de prima repriză, însă îi promit o ghilotină de toată frumusețea”, a anunțat Ciumac. 

Uriașul Tolea Ciumac îi promite o corecție lui Rambo al Moldovei: „Va avea parte de o înfrângere totală!”

*Foto: Dynamite Fighting Show

Veteranul este multiplu campion mondial de Kempo și deține centura greilor în versiunea RXF la profesionism în MMA. Mai mult, gigantul de 1,93 m și 125 de kilograme este neînvins în România în lupta la sol de aproape un deceniu. Printre cei care au pierdut în fața lui Ciumac se numără Michal Wlazlo, Robert Orbocea, Yuri Gorbenko, Łukasz Parobiec și Tomasz Czerwiński. 

Mecul dintre Tolea și Lambagiu pe reguli de MMA va fi main eventul galei Dynamite Fighting Show, al cărei promotor este Cătălin Moroșanu. Printre cei care vor mai urca în ringul Sălii Polivalente din Arad se mai numără Eduard „The Blitz” Gafencu, Daniel Corbeanu, Marius Munteanu, Bogdan Năstase și „Bestia Moldovei” Lascăr Corneliu. 

De partea cealaltă, deși nu a mai luptat de trei ani pe reguli de MMA, Lambagiu a acceptat cu ochii închiși provocarea lui Tolea Ciumac. „Așa cum s-a considerat prima oară că pornesc cu șansa a doua, așa se va întâmpla și acum. Tolea are experiență în MMA mai mult decât am eu ani de viață, dar nu despre asta e totul atunci când vom fi față în față. Am încredere că voi face un meci bun la Arad”, a spus Lambagiu. 

Biletele pentru evenimentul de pe 5 martie s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile pe platforma bilete.ro

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  01 Februarie 2020, 19:07

Rambo sau Tamango?

10154188054804110
Crivac Geo  •  01 Februarie 2020, 16:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează