SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENTARE

VIDEO "Cea mai dură lovitură din ultimii 20 de ani" » Imagini horror de la gala MMA Londra! I-a rupt capul... la propriu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2016 09:51

Luptătorul Michael Page l-a lovit cu genunchiul în frunte pe Evangelista Santos, la gala Bellator MMA de la Londra.

Brazilianul de 38 de ani s-a prăbușit urlând de durere, iar arbitrul a oprit lupta, explicând apoi că a fost cea mai dură lovitură pe care a văzut-o în ultimii 20 de ani.

Craniul lui Santos a fost fracturat, iar pe radiografia digitală se vede cât de puternică a fost lovitura. Fosta sa soție, Chris Cyborg, și ea star MMA, a rugat fanii să facă donații pentru îngrijirea de care acesta va avea nevoie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
dutedica
dutedica  •  19 Iulie 2016, 00:04

sport? *** sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  18 Iulie 2016, 23:50

Măcar să reintroducă luptele de gladiatori, care pe care, asta e ipocrizie, lumea vrea sânge, morți, nu vedeți ce știri apocaliptice dau zilnic. Ăștia suntem, așa zișii creștini...

831959706877275
Cristian Baltaru  •  18 Iulie 2016, 22:16

Sunt niște porcării,atât M.M.A.-ul,cât și luptele în cușcă,ar trebui interzise prin lege fiindcă altfel riscăm să avem morți în direct,cum bine spunea cineva aici.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează