SPORTURI  »  ALTELE  »  WRESTLING

VIDEO Cine a zis că wrestling-ul e regizat? Iată ce a păţit o "gladiatoare" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 20:01

Wrestling-ul este un sport în care se pune accent pe spectacol şi de multe ori nici nu contează cine cîştigă meciul. Este un sport în care nu se accidentează nimeni niciodată. Aproape niciodată. Sportiva denumită " Dark Angel" a avut ghinionul să cadă de pe corzi, direct cu faţa de podeaua din jurul ringului.

Adversarele ei nu şi-au dat seama că accidentarea e reală şi au început să o lovească. "Gladiatoarea" canadiană a fost scoasă pe targă, dar, din fericire pentru ea şi-a revenit după două zile de la incident.

VEZI AICI FAZA VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
gtafan
gtafan  •  11 Aprilie 2012, 20:32

Normal ca nu este un sport, este un spectacol. Se vede si din numele celei mai cunoscute companii(World Wrestling Entertainment). Iar cei care zic ca numai prostii se uita sa se abtina. Sunt multe persoane, ca si mine, carora le face placere si se relaxeaza uitandu-se la wrestling. Evident ca toata lumea stie ca e "fake", insa daca incerci sa nu te gandesti la acest lucru si sa urmaresti spectacolul din ring te poti bucura de el.

aldo45
aldo45  •  03 Decembrie 2011, 23:30

Afirmatia redactorului GSP: ,,Este un sport in care nu se accidenteaza nimeni niciodata. Aproape niciodata". Ar fi de un minim bun simt ca inainte de asta sa se fi informat de numeroasele accidentari care survin desi wrestlerii petrec ani buni pentru a performa luptele in conditii de siguranta. Vezi te rog cazuri celebre de wrestleri din ultimii ani: Shawn Michaels, John Cena, Triple H, Randy Orton, Rey Misterio, Jeff Hardy, The Undertaker etc. TOTI acestia au suferit diverse accidentari si operatii de-a lungul carierei lor. Vai de capul vostru...

luciano86
luciano86  •  03 Decembrie 2011, 22:42

tot fake e...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează