SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

VIDEO Mark Selby a confirmat oficial prezenta la Snooker Cluj Titans din 18-19 iunie, turneu la care participă și Ronnie O'Sullivan!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 18:42

 Ronnie O'Sullivan se întoarce în România, după ce a rămas fascinat de București și ospitalitatea publicului de la noi din țară!

Mai mult, și Mark Selby va participa la un nou patrulater de exepție care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca în perioada 18 - 19 iunie. Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan.

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului pentru GSP.RO.

Surse GSP au dezvăluit că în acest moment există discuții pentru evenimentul de la Cluj și cu Reanne Evans, englezoaica de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin!

Alături de Ronnie și Selby spectatorii i-ar mai putea urmări, cel mai probabil, pe Jimmy White și Steve Davis! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close