SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI ALPIN

Vonn, din nou accidentată » De-abia refăcută după problemele grave din luna februarie, americanca s-a lovit iar

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 11:23

Pe 5 februarie, Lindsey Vonn, campioana olimpică la coborîre, îşi fractura tibia şi îşi rupea ligamentele genunchiului drept. Revenirea a fost grea şi chinuitoare.

Cu toate acestea, Lindsey Vonn se refăcuse şi urma să participe, pe 29 noiembrie, la Beaver Creek, la prima etapă de Cupă Mondială de la urîta accidentare încoace.

Început amînat
Marţi însă, în timpul unui antrenament desfăşurat la Copper Mountain, Colorado, frumoasa în vîrstă de 29 de ani a căzut din nou. Nu a fost transportată la spital, însă a fost luată de pe pîrtie cu o akie, iar doctorii nu au dat încă un verdict cu privire la starea sănătăţii sale şi nici nu au specificat unde anume s-a accidentat, de data aceasta, schioara. Toate acestea s-au petrecut cu 78 de zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Soci.

Vonn şi-a amînat deja debutul în actuala ediţie a Cupei Mondiale. Trebuia să intre pe zăpadă la finalul lui octombrie, la Soelden, Austria, dar nu a făcut-o.


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
glmo
glmo  •  21 Noiembrie 2013, 14:31

chiar nu pute-ti scrie o stire din sport fara birfa.Pentru voi Lindsey Vonn e doar iubita lui Woods, țin sa va precizez ca e una din cele mai titrate schioare din istoria schiului si in acest moment are cele mai multe victorii din toti schiori in activitate.Iar in toata istoria schiului e pe locul trei la numar de victorii cu sanse mari de locul doi. Pe Stenmark cred ca nu are sanse sa-l bata.Si acuma nu ma apuc sa enumăr globuri de cristal mici si mare pe care le are.

shogun_blue
shogun_blue  •  21 Noiembrie 2013, 10:35

ALTA POZA MAI detaliata nu aveti?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează