SPORTURI  »  ATLETISM  »  ANIVERSARE

Bubka la Bucureşti, fiul său, în spital! » Vicepreşedintele IAAF va fi prezent la aniversarea a 100 de ani de activitate a FR Atletism

Bubka a fost invitat la Bucureşti în calitatea de vicepreşedinte al IAAF.
Bubka a fost invitat la Bucureşti în calitatea de vicepreşedinte al IAAF.

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 21:17

Serghei Bubka a ajuns ieri la Bucureşti, deşi băiatul său a ajuns în spital după ce a căzut de la etajul trei al unui imobil din Paris.

Ieri, la ora 15:00, renumitul ucrainean Serghei Bubka (singurul atlet care a sărit cu prăjina peste 6,00 metri) a sosit în România la invitaţia FR Atletism cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate.

Vicepreşedintele IAAF nu şi-a amînat deplasarea deşi cu doar cîteva ore înainte de a pleca de la Monte Carlo spre Bucureşti, a primit o veste rea. Băiatul său (28 de ani), jucător de tenis aflat pe locul 186 ATP, a suferit un grav accident.

Joi dimineaţa, în jurul orei 7:00, Serghei Bubka junior a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri din Paris. Se pare că tînărul a rămas blocat în baia unor prieteni şi că ar fi încercat să treacă dintr-o cameră în alta pe afară.

Acesta a fost transportat de urgenţă la spital şi doctorii, care la început s-au arătat rezervaţi, au anunţat ulterior că pacientul a fost stabilizat. Bubka senior va rămîne în România pînă sîmbătă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează