SPORTURI  »  ATLETISM  »  FLASH

Constantina Diţă se antrenează cu echipamente de ultimă generaţie

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2009 00:00

Valeriu Tomescu, antrenorul campioanei olimpice la maraton de la Beijing, Constantina Diţă, a fost cooptat în board-ul de consultanţi ştiinţifici ai companiei americane Garmin Internaţional, lider mondial pe piaţa produselor de navigaţie prin satelit.

"Fanatic al parametrilor, al măsurătorilor ştiinţifice", tehnicianul român va folosi în pregătirea Constantinei linia de produse şi software-uri speciale antrenamentelor sportivilor de performanţă.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
 •  07 Mai 2009, 19:32

Ai nevoie de un dispozitiv cu GPS ca in timp ce te deplasezi sa ai in timp real informatii gen: distanta parcursa, viteza medie, unde esti fata de obiectivul pe antrenament, concurent digital, etc (fara sa folosesti footpod si sa faci pasi egali tot timpul). De asemenea, se mai pot calcula pante, etc, etc... pace.

 •  05 Mai 2009, 10:40

pulsul de care ai scris, o fi diferit de ritmul cardiac ? esti gramada !

 •  05 Mai 2009, 10:34

nu e nevoie de satelit pt. controlul cardiac, respirator, etc, "tata grig" ! sunt lucruri simple si cunoscute, dar unii fac bani pe seama celor ce se scarpina dupa urechea dreapta doar cu mana stanga sau, mai rau, cu laba piciorului stang ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează