SPORTURI  »  ATLETISM  »  DOPAJ

Dimitrios Regas, pozitiv cu steroizi

Articol de - Publicat vineri, 11 iulie 2008 00:00

Dimitrios Regas, atletul grec specialist la proba de 400 metri a fost controlat pozitiv cu steroizi într-o probă prelevată pe 13 iunie în Atena, informează L'Equipe.

Atletul de 21 de ani a fost controlat la Campionatele Naţionale ale Greciei şi a anunţat astăzi într-un comunicat de presă: "Să foloseşti anabolizante, cînd ştii că orice control va ieşi pozitiv, nu este imoral, ci sinucigaş". Atletul clasat al treilea la proba de 400 de metri a Cupei Mondiale din 2006 s-a apărat cu toate forţele: "Cred că e înscenare pentru atletismul grec".

Federaţia de Atletism din Grecia şi-a "exprimat tristeţea pentru vestea regretabilă" şi a deschis o procedură disciplinară împotriva tînărului născut pe 12 septembrie 1986. Atletul nu este selecţionat pentru Olimpiada de Beijing.

Este al treilea scandal de dopaj din Grecia, după ce în aprilie unsprezece halterofili au fost suspendaţi pentru doi ani din cauza aceloraşi substanţe.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  11 Iulie 2008, 18:52

ce inseamna "a fost controlat pozitiv"?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează