SPORTURI  »  ATLETISM  »  INTERNAŢIONALELE ROMÂNIEI

FOTO Înoată, nu aleargă! » Imaginile zilei la Campionatele Internaţionale de atletism ale României

În timpul cursei de 3.000 m obstacole, Adela Băltoi s-a împiedicat de gard şi a căzut pe burtă în groapa cu apă. +8   FOTO
În timpul cursei de 3.000 m obstacole, Adela Băltoi s-a împiedicat de gard şi a căzut pe burtă în groapa cu apă.

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 09 iunie 2013 22:01

Cu un nume predestinat, Adela Paulina Băltoi a reuşit o căzătură direct pe burtă în groapa cu apă în cursa de 3.000 metri obstacole. Ea a prins totuşi podiumul.

Stadionul Dinamo din Bucureşti a găzduit, în week-end-ul trecut, Campionatele Internaţionale ale României. Cu o participare peste aşteptări, 300 de sportivi din 8 ţări, competiţia nu a înregistrat însă şi rezultatele aşteptate.

Performerii întrecerilor au fost Angela Moroşanu, care a fost cronometrată cu 22,93 secunde în proba de 200 metri, şi Mihai Donişan, care a sărit în înălţime 2,28 metri. La start s-a aflat şi vicecampionul olimpic de la Atena 2004 la triplusalt. Marian Oprea a fost cel mai bun în proba sa, dar cu o săritură modestă: 16,65 m.

Din cele trei ore de concurs, Gazeta vă prezintă imagini inedite cu sportivi, din cele pe care ochiul liber al spectatorului nu le poate surprinde. Căzătura pe burtă a Adelei Băltoi în groapa cu apă, din care s-a ridicat cu greu şi apoi a continuat cursa, ba, mai mult, a cîştigat medalia de bronz la 3.000 m obstacole. Şi efectul şocului aterizării pe saltea asupra corpului sportivei din Bulgaria, Venelina Veneva, la săritura în înălţime.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  16 Iunie 2013, 18:09

Mi se pareau mai interesante rezultatele.

cfrclujole
cfrclujole  •  12 Iunie 2013, 16:48

Se mai intampla...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close