SPORTURI  »  ATLETISM  »  PROCES

Greu de suportat » Oscar Pistorius şi-a acoperit urechile cu mîinile în timpul mărturiilor poliţiştilor care au examinat cadavrul iubitei sale

Articol de - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 21:57

Oscar Pistorius nu a putut asculta mărturiile poliţiştilor care au examinat cadavrul iubitei sale. Şi-a acoperit urechile cu mîinile.

Oscar Pistorius, campionul paralimpic acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, a primit declaraţiile criminaliştilor ca pe nişte lovituri în plex.

Şi-a pus degetele în urechi cînd experţii au depus mărturie despre rănile făcute de cele patru gloanţe pe care Pistorius le-a tras prin uşa băii sale, omorînd-o pe fată.

Declaraţiile specialiştilor în balistică au fost deosebit de dure, cu un puternic impact emoţional, mai ales pentru că s-a încercat să se reconstituie ultimele momente din viaţa fetei.

Mama Reevei, în sală
Primul glonţ a rănit-o pe Reeva în şoldul drept, făcînd-o să cadă peste un suport de reviste. Apoi şi-a încrucişat braţele peste cap, încercînd să se apere. Atunci al doilea glonţ a lovit-o în spate. Ultimele două proiectile s-au oprit în braţul drept al fotomodelului şi în cap. Fata sa prăbuşit de tot, cu capul pe scaunul de toaletă.

"Cînd îşi ating ţinta, aceste gloanţe se deschid în multe schije, care pur şi simplu spulberă organele", a spus unul dintre experţi, Christian Mangena. Un altul specialist al poliţiei sud-africane a vorbit despre cantitatea uriaşă de sînge pierdută de Reeva.

În sala de judecată s-a aflat şi June Steenkamp, mama victimei, care a avut puterea de a se uita, din cînd în cînd, la pozele făcute la locul crimei.

25 de ani de închisoare cel puţin riscă Pistorius, dacă va fi găsit de omor din intenţie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
starlock
starlock  •  27 Martie 2014, 09:41

un criminal nenorocit ...

wardog
wardog  •  21 Martie 2014, 11:08

Ce teatru ieftin face jegul asta.

ciuraru
ciuraru  •  21 Martie 2014, 10:47
Postat de cobra_z pe 21 Martie 2014, 10:15

ar trebui impuscat cu 4 gloante si lasat sa moara , cred ca si lui i-ar fi mai bine...

De ce sa moara? Sa traiasca toata viata cu povara asta pe umeri, asa merita!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează