SPORTURI  »  ATLETISM  »  DIAMOND LEAGUE

Învie la Londra » Bolt a cîştigat proba de 100 metri la reuniunea din capitala britanică, prima sa cursă oficială din acest an

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Jamaicanul Usain Bolt a confirmat revenirea sa la cel mai înalt nivel, terminînd învingător în proba de 100m cu timpul 9,87 secunde, vineri seara, la Londra, în a 11-a etapă a Ligii de Diamant.

Bolt realizase același timp și în serii, în condițiile unui vînt potrivnic, de 1,2 m/s. El nu este însă pe deplin satisfăcut de această finală, cu un start ratat și un timp de reacție mediocru, de 173 miimi de secundă, dar a reuşit să se impună în fața americanului Michael Rodgers (9,90) și a jamaicanului Kemar Bailey-Cole (9,92).

Legenda sprintului mondial mai are o lună pentru a-și îmbunătăți timpul cu cîteva sutimi, în perspectiva unui duel la Mondialele de la Beijing cu americanul Justin Gatlin, deținătorul celei mai bune performanțe mondiale a sezonului, în 9,74 secunde. Deţinătorul recordului mondial la 100m (9,58) a revenit în competiție la Londra după șase săptămîni de întrerupere din motive de sănătate. În acest sezon, Bolt nu a alergat decît o cursă de 100m (10,12), la Rio de Janeiro, într-un concurs demonstrativ. În ultimele două sezoane a suferit de probleme la nivelul bazinului, dar și la piciorul stîng.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează