SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Regina săriturii cu prăjina » Elena Isinbaeva a electrizat un stadion întreg la Moscova

Elena Isinbaeva, foto: reuters +2   FOTO
Elena Isinbaeva, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 10:16

Elena Isinbaeva a reuşit să cîştige titlul mondial la săritura cu prăjina, în locul unde şi-a dorit cel mai mult, acasă, la Moscova

În vîrstă de 31 de ani, rusoaica a obţinut al treilea titlu mondial din carieră cu o săritură la 4.89m, pe Luzhniki Stadium. Deşi a încercat un nou record mondial la 5.07m, Isinbaeva nu a bifat această performanţă, în ciuda unei atmosfere incredibile create de fanii ruşi.

Isinbaeva a anunţat că se retrage după această ediţie de Campionat Mondial, dar a revenit asupra deciziei şi a explicat că speră să continue să concureze după ce îşi întemeiază o familie. Isinbaeva este dublă campioană olimpică, la Atena 2004 şi Beijing 2008, dar şi medaliată cu bronz la Londra 2012.

Considerată cea mai bună săritoare cu prăjina din istorie, Elena Isinbaeva a încercat să obţină cel de-al 29-lea record mondial din palmares, însă nu a avut succes.

"Am avut multe emoţii, care au crescut cu timpul, nu au dispărut nicio secundă. Nu am reuşit recordul mondial, dar nu e nicio problemă, recordul ar fi fost un bonus. După săritura la 4.89m, am lăsat să iasă totul la suprafaţă şi m-au dat lacrimile. Acum sînt fericită, sînt regina săriturii cu prăjina", a declarat Elena.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  14 August 2013, 10:35

Ar fi bine sa se retraga in glorie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează