SPORTURI  »  ATLETISM  »  SUSŢINERE

Rooney are fani în lumea atletismului» Bolt: "Sînt încîntat că Wayne a rămas la Manchester!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Deţinătorul recordului mondial în proba de 100 de metri, Usain Bolt, fan declarat al echipei Manchester United, s-a arătat încîntat de faptul că atacantul Wayne Rooney a decis să-şi prelungească contractul cu gruparea pregătită de Alex Ferguson.

"Am urmărit evenimentele de la Manchester United, cu Wayne Rooney, cu mare interes. Oamenii ştiu că sînt un mare fan Manchester United şi sînt încîntat că acesta a decis să stea la Manchester United", a declarat Usain Bolt, potrivit mediafax.

Manchester United a anunţat că Wayne Rooney a semnat un nou contract pe cinci sezoane cu clubul englez, această ştire reprezentînd o răsturnare completă de situaţie, după ce, în urmă cu două zile, atacantul explicase că vrea să plece de la echipă. Alex Ferguson a menţionat că după semnarea contractului Rooney şi-a cerut scuze în faţa antrenorului şi a coechipierilor.

Bolt, triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, şi-a revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de pista de atletism în ultimele luni.

"Vestea bună este că sînt sută la sută sănătos şi am trecut peste problemele mele de la spate şi de la tendonului lui Ahile. Acum mă bucur de antrenamente. Sunt nerăbdător să-mi apăr titlurile mondiale la 100 şi 200 de metri la Campionatele Mondiale din 2011", a adăugat jamaicanul.

foto: thefirstpost.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează