SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Struţul în Bănie! » Olguţa Vasilescu racolează campioni şi din afara fotbalului

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 20:57

După oferta facută fotbalistului Cristian Chivu, primarul Craiovei a pus ochii şi pe triplusaltistul Marian Oprea, legitimat în prezent la Dinamo.

Clubul Dinamo Bucureşti se află la un pas să-l piardă pe cel mai valoros atlet aflat în activitate. Vicecampionul olimpic de la Atena 2004, Marian Oprea a primit în aceste zile o ofertă atractivă de la primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu.

Edilul din Oltenia a luat legătura cu triplusaltistul şi i-a spus că dacă va reprezenta clubul CS Universitatea Craiova va primi un salariu lunar de 1.000 de euro plus alte bonusuri constînd în cantonamente de pregătire în străinătate.

Atletul pare hotărît să accepte oferta primarului Vasilescu, lucru care deranjează conducerea clubului pe care l-a reprezentat din 2005 şi pînă în prezent. "Oprea are o datorie morală faţa de Dinamo. Este clubul care l-a sprijinit necondiţionat în ultima perioadă", a spus o sursă dinamovistă. Mai mult, în cazul în care "Struţul" va renunţa la Dinamo, acesta va trebui să-şi dea şi demisia din postul de ofiţer de poliţie.

Olguţa Vasilescu a început o campanie de racolare de sportivi valoroşi pentru CS Universitatea Craiova. Fotbalistul Cristi Chivu a primit de la edil o ofertă de a juca în Bănie pentru un salariu de 75.000 de euro pe lună plus o primă de instalare de jumătate de milion de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
cristy9
cristy9  •  09 Decembrie 2013, 17:00

bravo,avem nevoie de sportivi valorosi sa ne reprezinte orasul in strainatate,altfel nu vad cum ne-am putea face cunoscuti,mi-as dori o echipa competitiva de handbal baieti ,sigur va umple sala.OLGUTA a facut multe lucruri bune de cand este primar,nu ca Solomon care facea doar in Craiovita.FORZA CS U CRAIOVA!!!!!!!

getott
getott  •  09 Decembrie 2013, 10:45

mai are 3 ani si zboara sigur din primarie, daca ii apuca pe toti....

narc
narc  •  09 Decembrie 2013, 10:45

draga mirela neag, sunt convins ca termenul pe care ai vrut sa-l folosesti era "recruteaza", dar ai avut un mic lapsus. Verbul "a racola" il folosesti, in general, daca vrei sa denigrezi imaginea celui care "recruteaza" ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează