SPORTURI  »  ATLETISM  »  

Usain Bolt nu va mai concura pînă la finalul sezonului din cauza unei accidentări

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Usain Bolt, triplu campion mondial şi olimpic, este indisponibil până la finalul sezonului de atletism, din cauza unor probleme la spate, a anunţat firma PACE Sports Management, care îl impresariază pe jamaican.

Deţinătorul recordului mondial al distanţei s-a retras de la următoarele două reuniuni din cadrul circuitului Liga de Diamant, de la Zurich şi Bruxelles, la recomandarea medicilor. "Sunt foarte dezamăgit că ratez aceste două reuniuni, dar sunt sigur că este mai bine aşa, să nu îmi asum riscuri în acest an", a spus Usain Bolt, potrivit mediafax.

Medicul care l-a consultat pe Bolt la Munchen l-a avertizat pe sportivul jamaican că riscă să se accidenteze mai grav în cazul în care va continua să concureze în ciuda durerilor pe care le are la spate.

"Pe de altă parte, RMN-ul făcut a arătat că tendonul lui Ahile este vindecat complet. În vederea carierei sale viitoare, considerăm că un tratament mai aprofundat pentru problemele la spate, urmat de o lungă perioadă de repaus, va fi în interesul lui Bolt", se arată într-un comunicat postat pe site-ul firmei care îl impresariază pe Bolt.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează