SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

A trecut pericolul de moarte? » Medicii ezită să vină cu noutăţi, dar apar noi informaţii despre starea de sănătate a lui Schumi

Michael Schumacher şi-a filmat coborîrea pe pîrtie cu ajutorul unei minicamere video montată pe cască +1   FOTO
Michael Schumacher şi-a filmat coborîrea pe pîrtie cu ajutorul unei minicamere video montată pe cască

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 ianuarie 2014 20:29

Un prieten de-ai lui Schumacher a declarat presei că a vorbit cu unul dintre medicii spitalului din Grenoble care i-a mărturisit că fostul mare pilot nu mai este în situaţia de a-şi pierde viaţa.

Nici ieri n-a fost organizată de către medicii spitalului din Grenoble nici o conferinţă de presă, ceea ce înseamnă că starea de sănătate a lui Michael Schumacher este tot neschimbată, în comă indusă, dar stabilă.

O veste bună a venit din partea unui prieten de-ai lui Schumi care a mărturisit presei că a vorbit cu unul dintre medicii care se ocupă de german. Doctorul i-ar fi spus că pericolul cel mare a trecut, ceea ce s-ar traduce că Michael Schumacher nu mai este în pericol de moarte.

Acum rămîne de văzut este însă cînd se vor hotărî medicii că a trecut suficient timp pentru a-l scoate pe Schumi din coma indusă pentru ca fostul mare pilot să-şi reînceapă activitatea cerebrală.

Surse medicale afirmă că vor trece cel puţin două săptămîni de la data intrării în comă indusă (29 decembrie, ziua în care Schumacher, aflat la schi, s-a lovit cu capul de o piatră) pînă cînd Schumacher va putea fi trezit după ce creierul său a fost trecut în repaus.

Pînă atunci, poliţia franceză face în continuare investigaţii. În posesia acesteia a intrat şi camera video pe care o avea Schumacher montată pe cască în momentul producerii accidentului. Cu ajutorul unui translator, a fost audiat şi Mick, fiul lui Schumi, care era acolo, pe pîrtie, cu tatăl său atunci cînd s-a întîmplat nenorocirea.

Purtătorul de cuvînt al poliţiei nu a infirmat atunci cînd a fost întrebat de presă dacă acea cameră video nu a fost distrusă în momentului impactului, casa lui Schumi făcîndu-se bucăţi, ceea ce înseamnă că există ceva imagini din 29 decembrie cu Schumacher pe pîrtia din Alpii francezi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  06 Ianuarie 2014, 14:51

Adevăratul Schumacher nu mai există.

schwartz69
schwartz69  •  06 Ianuarie 2014, 08:30
Postat de mplttev pe 05 Ianuarie 2014, 14:25

Va rămâna in primii 10-15 jucători ai lumii incă un an, poate un an și jumătate. Pe urmă, turnee demonstrative. Apoi, old boy !

tu la ce articol comentezi praleo ?

mplttev
mplttev  •  05 Ianuarie 2014, 14:25

Va rămâna in primii 10-15 jucători ai lumii incă un an, poate un an și jumătate. Pe urmă, turnee demonstrative. Apoi, old boy !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează