SPORTURI  »  AUTO  »  TOYOTA

Avensis Hotspot » Prima maşină care oferă wi-fi gratuit în dotarea standard!

Articol de - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 23:18

Toyota Avensis este prima maşină care oferă wi-fi gratuit în dotarea standard. Pentru router-ul W-LAN şi serviciul de date nu trebuie să plăteşti nimic un an de zile.

Dependenţa de net a determinat Toyota România, începînd din această lună, să echipeze modelul Avensis cu router W-LAN. Surpriza este că hotspot-ul este oferit în echiparea standard şi este oferit gratuit pentru toţi noii clienţi Avensis timp de un an de zile

Router-ul W-LAN împreună cu serviciul de date este şi el gratuit, dar pentru o perioadă de un an de zile. Limita este de 2 Gb pe lună, traficul fiind permis doar pe teritoriul României, deci nu include regimul roaming.

Sistemul Toyota Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru acest model. Se alimentează la baterie, cu o dublă antenă ce asigură trafic la viteze mari şi un semnal corespunzător.

Hotspot-ul lui Avensis permite conectarea simultană la wireless a pînă la 5 dispozitive.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
shogun_blue
shogun_blue  •  30 Ianuarie 2014, 09:31

misto. o fi net de la DIGI...moca :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează