SPORTURI  »  AUTO  »  BMW

BMW cu tracţiune faţă! » O nouă gamă BMW va fi lansată pe piaţa românească la sfîrşitul acestei luni

BMW Seria 2 Active Tourer
BMW Seria 2 Active Tourer

Articol de - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:08

Seria 2 Active Tourer, care va fi lansat în România pe 27 septembrie, are un singur adversar în categoria mărcilor premium: Mercedes-Benz B Klasse.

O nouă gamă pentru BMW: Seria 2. După versiunea Coupe, bavarezii şi-au extins portofoliul cu Seria 2 Active Tourer, mizînd pe faptul că segmentul compact are în viitorul apropiat cel mai mare potenţial de creştere. O dată cu lansarea acestui model, clientul poate opta pentru o maşină care şi-a păstrat valenţele sportive ale mărcii, dar care oferă şi un spaţiu interior.

Altfel spus, BMW a intrat cu Active Tourer într-o nişă în care speră că va da lovitura, unde are un singur adversar din categoria premium: Mercedes-Benz B Klasse.

Este primul BMW monovolum cu tracţiune faţă!
Are dimensiuni compacte (4,34 metri lungime, 1,8 metri lăţime şi 1,55 metri înălţime) şi un spaţiu interior generos.

Motoare cu trei sau patru cilindri
BMW Seria 2 Active Tourer va fi lansat cu trei variante de propulsoare, cu trei sau patru cilindri: două pe benzină (218i, motor de 1.5 litri, 3 cilindri, 136 CP şi 225i, motor de 2.0 litri, 4 cilindri, 231 CP) şi unul diesel (218d, motor de 2.0 litri, 4 cilindri, 150 CP).

Head-Up Display color!
Este primul model din segmentul premium al clasei compacte care va fi echipat cu Head-Up Display integral color. Informaţiile nu vor mai fi afişate pe parbriz, ci pe un ecran care se extinde între volan şi parbriz.

Cît costă BMW Seria 2 Active Tourer
- 218i, motor de 1.5 litri, 3 cilindri, 136 CP: 27.776 euro (TVA inclus)
- 225i, motor de 2.0 litri, 4 cilindri, 231 CP: 37.324 euro (TVA inclus)
- 218d, motor de 2.0 litri, 4 cilindri, 150 CP: 30.628 euro (TVA inclus)

ALTE ŞTIRI AUTO:

Mitsubishi Outlander PHEV a sosit în România
Este primul SUV 4x4 Plug-In hibrid din lume, cu două motoare electrice şi un propulsor pe benzină de 2 litri MiVEC extrem de puternic. Pentru primii 100m km, consumul este de doar 1,9 litri/100km, iar pentru încărcare se poate folosi priza de acasă, timpul total de încărcare fiind de 3,5 ore. Deplasarea în regim pur electric oferă o autonomie de 52 kilometri, cea totală fiind de 824 kilometri, bateria încărcîndu-se cu ajutorul motorului benzină, dar şi atunci cînd acţionezi pedala de frînă. Outlander PHEV a obţinut 5 stele EURO NCAP, iar preţul de pornire pentru România este de 45.496 euro (TVA inclus).

Nissan X-Trail cu Google la bord
Noul Nissan X-Trail a fost lansat şi în România. Un SUV compact, cu faruri LED, atît pentru faza lungă, cît şi pentru faza de drum, cu jante de aliaj de 19 inci şi cu mai multe opţiuni de depozitare datorită unei podele duble. La capitolul tehnologie, modelul dispune de ultima generaţie a sistemului NissanConnect de navigaţie, Google fiind prezent şi el pentru a oferi informaţii privind starea vremii, destinaţii pentru staţii de alimentare, hoteluri, restaurante şi alte puncte de interes. Preţul de pornire pentru un X-Trail este de 26.990 euro (TVA inclus) pentru un model cu echipare Visia 2WD, transmisie manuală, 1.6 dCi, 130 CP.

Vine noul Opel Corsa!
Opel Corsa se află de 32 de ani pe piaţă, iar acum a ajuns la cea de-a cincea generaţie. Maşina, care va fi produsă în Germania şi Spania, are un şasiu nou, iar motoarele şi transmisia sînt de ultimă generaţie. Propulsorul-vedetă este un turbo de un litru cu trei cilindri, cu injecţie directă, 1.0 ECOTEC. Acesta va fi disponibil în două variante de putere: 90 şi 115 CP. Premiera mondială a modelului va avea loc la începutul lunii octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează