SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

FOTO Gemma Atkinson i-a pus gînd rău lui Lewis Hamilton

Gemma a fost inclusă în 2011 în top 5 al celor mai frumoase fete cuplate cu sportivi +10   FOTO
Gemma a fost inclusă în 2011 în top 5 al celor mai frumoase fete cuplate cu sportivi

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 13:59

Specializată în relaţiile cu fotbalişti, printre cuceririle sale numărîndu-se Cristiano Ronaldo, Alan Smith şi Darren Bent, Gemma Atkinson schimbă sportul. Starleta engleză trece la Formula 1 după ce s-a arătat foarte hotărîtă să-l seducă pe Lewis Hamilton, ”un exemplar de top de pe piaţa celibatarilor”, după cum ea însăşi l-a caracterizat.

Pilotul britanic este singur după ce s-a despărţit neaşteptat de cîntăreaţa Nicole Scherzinger, componentă a grupului Pussycat Doll. Potrivit ultimelor zvonuri media din Insulă, Gemma a început deja atacul, ba ”chiar este pe punctul de a-l cuceri şi pe Hamilton”. Comentariu: ”Cu asemenea dotări, e foarte simplu să-l dea gata pe bietul Lewis”.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
miburapa
miburapa  •  07 Ianuarie 2012, 20:43

E timpul sa te alaturi eRomaniei in incercarea de a redeveni o forta mondiala! La prima vedere un joc, este de fapt un simulator economic, politic, militar, media... www.tinyurl.com/7t5ngeq

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close