SPORTURI  »  AUTO  »  ÎNTÎLNIRE

FOTO Off-road cu dusterişti » Peste 90 de pasionaţi ai SUV-ului românesc s-au întîlnit la Bran

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 21:01

Reuniunea Asociaţiei Club Duster a ajuns la cea de-a 6-a ediţie. Peste 90 de pasionaţi ai SUV-ului românesc s-au întîlnit la Bran, unde 40 de Duster-uri s-au întrecut în concursuri de off-road


La sfîrşitul săptămînii trecute, Asociaţia Club Duster şi-a convocat toţi membrii la Bran pentru cea de-a şasea ediţie a clubului dusterist. Peste 90 de pasionaţi ai SUV-ului românesc din toată ţara au răspuns invitaţiei, astfel că pentru caravana care a plecat din Bran spre Poiana Braşov s-a format un şir de 40 de Dacii Duster.
Ca de fiecare dată, invitaţii speciali ai evenimentului au fost membrii clubului Duster 4x4 Everyone, format din angajaţi ai grupului Renault România care concurează cu aceste modele în concursuri interne şi internaţionale de off-road. De altfel, oamenii de la Dacia au adus cu ei două Duster-uri modificate, Duster Army şi Duster Buster.

Au venit şi francezii
Nicolas Maure, preşedintele-director general al Dacia, şi Thomas Dubruel, director Renault Commercial Roumanie, au fost şi ei la Bran. "Am fost încîntat să particip. Este fascinant să văd cît de mulţi oameni iubesc această maşină şi ce poate face în off-road, chiar şi cu versiunea 4X2. În plus, şi eu sînt proprietarul unui Duster din 2011 şi de care sînt foarte mîndru", a declarat Nicolas Maure.

Off-road între "profesionişti"
Cele mai aşteptate momente au fost concursurile de off-road, organizate în două etape: categoria standard (masculin şi feminin) şi categoria maşinilor echipate cu pneuri speciale.

Pentru prima întrecere, dusteriştii au avut de parcurs, contracronometru, un traseu denivelat şi presărat pe alocuri cu porţiuni de apă şi noroi. Apoi au intrat "profesioniştii" pe traseu. Avînd pneuri speciale, aceştia au avut obstacole mult mai grele: şanţuri adînci şi pante abrupte.

»

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dash.berlin
dash.berlin  •  20 Februarie 2014, 18:30

E o masina mai mult decat decenta pt pretul ei.Si in Germania incep sa apara din ce in ce mai multe.

liviuemil
liviuemil  •  20 Februarie 2014, 18:26
Postat de crazy_bu pe 20 Februarie 2014, 11:37

Mai prost decat tine nu e nimeni. Cand mai vezi tu SUV de 10.000 de euro atunci poti sa le compari. La 10.000 de euro ce vrei sa primesti Defender???? sau Mercedes 6x6

Vrea BMW, ca e din ala....colorat!

crazy_bu
crazy_bu  •  20 Februarie 2014, 11:37
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Februarie 2014, 11:05

Mai prost decat SUV ul acesta nu este niciun alt SUV...

Mai prost decat tine nu e nimeni. Cand mai vezi tu SUV de 10.000 de euro atunci poti sa le compari. La 10.000 de euro ce vrei sa primesti Defender???? sau Mercedes 6x6

Vezi toate comentariile (4)
Comentează