SPORTURI  »  AUTO  »  SALONUL AUTO DE LA GENEVA

FOTO Top Secret! » Dacia nu a anunţat oficial ce modele va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Alfa Romeo 4C - Un coupe cu adevărat spectaculos! Modelul cu două locuri va fi de serie şi va măsura sub 4 metri +7   FOTO
Alfa Romeo 4C - Un coupe cu adevărat spectaculos! Modelul cu două locuri va fi de serie şi va măsura sub 4 metri

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 22:16

Toată industria auto şi-a anunţat noutăţile pentru Salonul elveţian. Mai puţin Dacia, care n-a anunţat nimic oficial! Pregăteşte în mare taină două modele de succes în Europa: Logan MCV şi Duster restilizat.

În fiecare an, la începutul lui martie, la Geneva, toată lumea bună din industria auto vine să-şi arate ultimele creaţii. Salonul a ajuns acum la cea de-a 83-a ediţie, iar tema actualei reuniuni este una în trend: inovaţia şi respectul faţă de mediul înconjurător, aşa că aerul cochetului salon elveţian va fi eco la cele mai multe standuri.

Cu toată criza economică, vor fi 60 de premiere mondiale şi 27 europene. Dacia are şi ea surpriza ei. Sau surprizele ei. Presa internaţională de specialitate vorbeşte de două premiere mondiale: Dacia MCV, break-ul mai pe româneşte, şi un facelift pentru Duster.

Mister total, iar Renault are grijă, spre deosebire de toţi ceilalţi din industria auto, să nu transpire nimic în ceea ce priveşte modelele Daciei. Dacă în telefonia mobilă se mai rătăceşte din cînd în cînd cîte un smartphone pe tejgheaua unui bar, în industria auto se mai poate rătăci o maşină printr-o curte cu vedere la stradă!

Pe internet nu există nici o imagine cu aceste modele, nici măcar cele spion! Dacă Renault nu vrea să transpire nimic, misterul se va dezlega pe 5 martie în jurul prînzului, atunci cînd cei din Mioveni vor prezenta presei, în premieră mondială, ultimele creaţii. Cu siguranţă, noua Dacie MCV va fi acolo. Posibil şi Duster-ul restilizat. Dacă nu la Geneva, atunci la toamnă, la Frankfurt.

Car of The Year 2013 se decide la Geneva
Înainte de debutul Salonului Auto de la Geneva (7-17 martie), tot în oraşul elveţian se va decide Car of the Year 2013. În cursă au rămas 8 finaliste: Ford B-Max, Hyundai i30, Mercedes-Benz A Klasse, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru BRZ/ Toyota GT86, VW Golf VII şi Volvo V40.

60 de premiere mondiale sînt aşteptate la Geneva

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează