SPORTURI  »  AUTO  »  SAB & ACCESORII 2012, 19 – 28 OCTOMBRIE, ROMAERO BANEASA

"Iacarii Acrobati" vor evolua într-unul dintre cele mai provocatoare spectacole aeriene la SAB&Accesorii 2012!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 12:45

Cea de-a X-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii se anunta una spectaculoasa atat datorita noutatilor din domeniul autovehiculelor si accesoriilor auto cat si programului special pregatit de organizatori pentru publicul vizitator.

Astfel in cele 2 weekenduri ale evenimentului, echipa IACARII ACROBATI va executa in cadrul SAB & Accesorii 2012 demonstratii aeriene cu doua avioane tip YAK 52TW.

Echipa Iacarii Acrobati – cunoscuti in lume cu numele de ACROBATIC YAKKERS zboara anual in peste 30 de demonstratii in Romania, Europa si Orientul Mijlociu. Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.

Prezenta Iacarilor Acrobati la eveniment a fost posibila cu sprijinul STEFANCLAYT, unic importator scule DRAPER in Romania: Laser Tools, Knipex & Elora Tools, Haynes Manuals. Compania STEFANCLAYT va fi de asemenea prezenta la eveniment intr-un spatiu exterior de 200 de mp si va expune inclusiv un avion YAK 52TW.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează