SPORTURI  »  AUTO  »  ACCIDENTUL LUI MIRCEA VRĂJITORU

Încă două săptămîni în comă indusă pentru Vrăjitoru!

Articol de , - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 20:33

Mircea Vrăjitoru, motociclistul de 19 ani internat la spitalul din Faro după accidentul suferit pe circuitul de la Portimao, continuă lupta pentru supravieţuire. Medicii i-au prelungit starea de inconştienţă artificială din cauza unui hematom pe creier


Sînt rezervate veştile din Portugalia despre motociclistul Mircea Vrăjitoru, victima unui accident teribil pe circuitul de la Portimao, duminica trecută. Internat în continuare la spitalul din Faro, puştiul ar fi trebuit să fie scos ieri din coma indusă, numai că medicii au decis să-i prelungească starea pentru încă două săptămîni!

Apropiaţi ai familiei au explicat faptul că un RMN efectuat joi seara ar fi relevat existenţa unui hematom la nivelul creierului. Iar menţinerea lui Mircea Vrăjitoru în comă indusă s-ar explica prin faptul că, în următoarele două săptămîni, doctorii aşteaptă să se resoarbă acumularea de sînge. Puştiul stă într-o cameră specială, în care, dintre rude, are acces doar mama lui, Mihaela, fără a i se permite însă să-l atingă sau să încerce să comunice cu Mircea tocmai pentru a se evita ca băiatul să aibă orice activitate cerebrală în acest moment.

6 zile au trecut de cînd Mircea Vrăjitoru se află în stare de comă indusă după accidentul de la Portimao, din cursa Superstock 600

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sasquatchro
sasquatchro  •  29 Septembrie 2012, 10:58

Multa sanatate, si sa speram ca-si revine. Suntem alaturi de tine si familie, pustiule!

stefy1717
stefy1717  •  29 Septembrie 2012, 09:01
Postat de s0ny18 pe 29 Septembrie 2012, 02:16

Multa sanatate! insa din moment ce coma indusa continua sansele sunt minime. Sper din tot sufletul sa scape cu viata chiar daca va ramane cu mari sechele. Multa santatate Mircea!!!

Cunosc caz in care si-a revenit complet dupa 1 luna de coma indusa..O sa-si revina! Il asteptam!

nicky_ghimpele
nicky_ghimpele  •  29 Septembrie 2012, 06:18

Fii Tare suntem langa Tine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close