SPORTURI  »  AUTO  »  RALIUL DAKAR TRAVERSEAZĂ ARGENTINA, CHILE ŞI PERU

Presa a anunţat moartea riderului Boero la Raliul Dakar. De fapt, în prima zi au murit trei oameni

În accidentul aviatic din Argentina au murit un bărbat de 37 de ani şi fiul său de 12 ani
În accidentul aviatic din Argentina au murit un bărbat de 37 de ani şi fiul său de 12 ani

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2012 10:37

Agenţiile de ştiri au anunţat încă de duminică seară, după prima etapă din Raliul Dakar 2012, că un concurent şi-a pierdut viaţa, urcînd la 59 de persoane numărul celor care au murit la Raliul Dakar din 1970 şi pînă acum.  De fapt, în aceeaşi zi au murit şi doi spectatori, tată şi fiu, puştiul avînd doar 12 ani.

Accidentul a avut loc în apropierea oraşului Tres Arroyos, nu departe de zona în care avea loc etapa de motociclete în care a decedat argentinianul Jorge Martinez Boero, cel care a lăsat în urmă un copil de doi ani.  Cei doi spectatori, un bărbat de 37 de ani şi fiul său de 12 ani, au murit într-un accident al avionului din care victimele doreau să urmărească spctaculoasa cursă.

Tragedia a fost anunţată de presa argentiniană în ziarele de luni.

Dintre cele 61 de victime cîte a făcut Dakarul pînă acum, 21 au fost concurenţi, în timp ce restul de 40 au fost spectatori, oameni din echipele de asistenţă, ziarişti şi chiar oganizatori. Chiar iniţiatorul celebrului raliu, Thierry Sabine, a murit în 1986, într-un accident de elicopter.

În cea de-a doua etapă a Dakarului care se defăşoară în Argentina, Chile şi Peru, românii Mani Gyenes şi Marcel Butuza s-au clasat pe locurile 33, respectiv 84 în cursa desfăşurată între Santa Rosa de la Pampa şi San Rafael, lungă de 782 km, cu o specială cronometrată de 295 km.

Citeşte aici "Foc şi moarte. Raliul Dakar a început cu o tragedie"



FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
mieusa
mieusa  •  03 Ianuarie 2012, 11:40

Si a mai murit si Ionica care vedea cursa la televizor si caruia i-a cazut drobul de sare in cap. Alti cativa oameni mor in fiecare zi doar citind ziarul vostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează