SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Schumacher nu dă semne de revenire » Au început să-i testeze activitatea cerebrală

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 21:29

Doctorii spitalului din Grenoble au început luni să-i efectueze lui Michael Schumacher teste pe creier pentru a vedea cît de mult a fost afectat de leziunile suferite în urma accidentului de schi din 29 decembrie 2013.

Aceste analize sînt premergătoare începerii procedurii de scoatere a pacientului din coma indusă în urmă cu 15 zile. Neurochirurgii francezi l-au supus pe Schumacher la două intervenţii chirurgicale, prima pentru eliminarea hematoamelor.

A doua operaţie a fost o craniotomie, îndepărtîndu-i o parte din calota craniană pentru a diminua presiunea cauzată de edemul cerebral.

"Doctorii vor să vadă care părţi ale creierului sînt afectate şi care părţi mai funcţionează", a spus o sursă din cadrul spitalului, citată de publicaţia The Telegraph.

"Nu ştim cînd vor mai fi oferite informaţii oficiale. Putem vorbi de săptămîni, de luni", a mai declarat sursa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
hermesvenus
hermesvenus  •  15 Ianuarie 2014, 13:37
Postat de portardelegenda pe 15 Ianuarie 2014, 10:56

cateodata cei care scapa de riscuri uriasa isi provoaca destinul si se intampla ceeace s-a intamplat . Ce naiba de adrenalina iti mai poate provoca skiul dupa o viata traita cu 300 de km /h?

Pt. asa oameni , schiul e o relaxare

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Ianuarie 2014, 11:03

”Schumacher nu dă semne de revenire ” De unde ati scos titlul asta caci din stire nu e vorba de asa ceva. gsp e mai ”legumă cerebral” decat Schumacher asa cum e in starea asta. ”Jurnalisti” prosti gramada, angajati pe pile si spaga :))))))))))))))))))))

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Ianuarie 2014, 10:56

cateodata cei care scapa de riscuri uriasa isi provoaca destinul si se intampla ceeace s-a intamplat . Ce naiba de adrenalina iti mai poate provoca skiul dupa o viata traita cu 300 de km /h?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează