SPORTURI  »  AUTO  »  CM ENDURO

Sorina Sandu, primul motociclist român la mondialele de enduro

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 23:50

Sorina Sandu este primul pilot român care va participa la Campionatul Mondial de Enduro. Originară din Petroşani, Sorina are 21 de ani şi practică motociclismul de doar 4 ani.

Antrenorul său, francezul Benoit Fortunato, spune că românca are şanse reale la podiumul mondial de enduro fete. Primele etape din Campionatul Mondial vor avea loc în Spania şi Portugalia în aprilie şi se vor desfăşura pe nisip, iar Sorina a fost într-un stagiu în Maroc pentru a se acomoda cu această suprafaţă.

Opel Antara a primit un facelift
Antara, crossoverul celor de la Opel, a fost restilizat. Zona frontală este complet nouă, iar gama de motoare a fost actualizată, toate versiunile respectînd norma de emisii Euro 5: două variante diesel (2.2 CDTI cu 163 şi 184 CP) şi una pe benzină (2.4ECOTEC 167 CP). Tracţiunea integrală este controlată electronic, iar interiorul a fost îmbunătăţit cu funcţii noi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează