SPORTURI  »  AUTO  »  INEDIT

SUPERFOTO Praful de pe maşini, transformat în opere de artă!

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 20 aprilie 2012 15:46

Praful de pe maşini se poate transforma în ceva frumos. Reproduceri de tablouri şi personaje celebre care au produs senzaţie pe internet. Românii au rămas, de cele mai multe ori, la varianta neacademică "spalămă"


Ploaie murdară. Cu asta s-au confruntat românii în ultimele zile. Practic, toate maşinile au fost ca niciodată atît de prăfuite. Toate păreau părăsite. Explicaţiile au venit din partea Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). "O cantitate mare de praf provine din două furtuni care s-au produs recent în Peninsula Arabică şi Sahara. A ajuns şi deasupra României, iar ploile căzute au adus acest praf şi pe sol". Acest lucru s-a văzut pe maşini. Picături maro şi cu ceva depuneri de impurităţi.

În alte locuri, o maşină murdară poate deveni extrem de atractivă. Parbrizele devin planşe de desen, iar artiştii în acest domeniu îşi exprimă talentul. Unii cu şerveţele umede, alţii cu pensule, iar amatorii cu degetul. Au rezultat desene extraordinare, adevărate capodopere care circulă pe internet şi adună vizualizări.

Scott Wade este un american care a devenit cunoscut în toată lumea după picturile realizate. Omul locuieşte în Texas şi are parte de mult praf. Foloseşte pensulele, iar desenele conţin doar umbre şi linii. Artistul a reprodus tablouri celebre, de la Van Gogh pînă la Leonardo da Vinci. Personaje la fel de celebre, Einstein sau Ronaldinho, au trecut prin mîinile extrem de talentate ale americanului.
În România, am rămas clasicul "spală-mă". În varianta corectă, pentru că în cele mai multe cazuri observi versiunea neacademică "spalămă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1745flo
1745flo  •  20 Aprilie 2012, 12:10

praf? unde???

sergyo24
sergyo24  •  20 Aprilie 2012, 04:56
Postat de steaua.libera pe 20 Aprilie 2012, 02:26

credeam ca mi-a improscat cineva cu rahat pe geamuri!

cred ca ti-a improscat cineva cu ra_at pe creierul ala infect si ne educat!

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Aprilie 2012, 02:26

credeam ca mi-a improscat cineva cu rahat pe geamuri!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează