SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

VIDEO S-a stins! Jules Bianchi a murit la 9 luni de la accidentul de pe circuitul de la Suzuka

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 09:47

Pilotul de Formula 1 Jules Bianchi a încetat din viaţă, vineri seară, la Centrul Universitar din Nisa, la 25 de ani, a anunţat azi dimineață familia sportivului într-un comunicat.

"Jules s-a luptat pînă la capăt, aşa cum a făcut mereu, dar ieri, lupta lui a luat sfîrşit. Durerea noastră este imensă şi nu poate fi descrisă în cuvinte", se arată în comunicatul familiei.

Pe 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pistă umedă, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul său Marussia a ieşit în decor şi a lovit o automacara care îndepărta din zona pistei o altă maşină avariată.

 

Francezul s-a lovit grav la cap şi de atunci era internat în spital în stare critică.

"E o tortură pentru mine să-l văd așa! E de nesuportat. E mai rău pentru mine decît dacă mureaî n accident, chiar dacă pare o nebunie. Nu pot să accept faptul că nu pot să-l ajut", spunea tatăl pilotului în urmă cu doar cîteva zile. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Iulie 2015, 15:02

nu e nimic daca nu va place F1 puteti sa va uitati la steaua. cine a vazut marele premiu de la Silverstone cred ca o sa-l tina minte multa vreme.

bdgeorge
bdgeorge  •  18 Iulie 2015, 14:19

Un sport care devine pe zii ce trece mai plictisitor ..Pilotii au ajuns 5% maxim 10% restul e monopostul..ani de zile stiam castigatorul in 80% din curse Red Bull acum il stim la fel Mercedes ..a devenit penibil nu mai am rabdare sa vad o cursa cap - coada. ..masinile insa sunt de 1000 de ori mai sigure decat pe vreamea lui Senna nu mai vb de Lauda(cand erau 2-3 morti pe sezon) ..Solutia ar fii ca toate masinile sa fie IDENTICE...atunci am vedea talentul ..ar iesii la rampa SOFERUL .. RIP BIANCHI....

alexbarosanu
alexbarosanu  •  18 Iulie 2015, 13:16

f1. un sport,daca poate fi numit asa,care nu isi are rostul! ce sa vad,cum fug unii cu masinile??? la ce mi-ar folosi!??? o porcarie! orice cocalar poate face treaba asta!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează