SPORTURI  »  BASCHET  »  CAZUL HARDY

Agresorul lui Chauncey Hardy a fost trimis în judecată. Poate lua pedeapsa cu suspendare

Ionuţ Adrian Tănăsoaia
Ionuţ Adrian Tănăsoaia

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2011 14:10

Ionuţ Adrian Tănăsoaia a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Giurgiu, anunţă Mediafax. Agresorul baschetbalistului american Chauncey Hardy a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, sub acuzaţia de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În noaptea de 8 spre 9 octombrie, Tănăsoaia, zis Gypsy Gypsanu l-a lovit cu pumnul în bărbie pe Chauncey Hardy, în clubul Emotione, din Giurgiu. Sportivul legitimat la CSS Giurgiu a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, suferind un traumatism cranio-cerebral. Baschetbalistul a decedat în acea zi la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti.

Surse judiciare au informat că baschetbalistul Chauncey Hardy, care juca la echipa CSS Giurgiu, avea o alcoolemie de 0,6 la mie, la momentul altercaţiei din discotecă.

Ionuţ Tănăsoaia riscă între 5 şi 15 ani de închisoare pentru lovitură cauzatoare de moarte. Conform ultimelor prevederi din Codul Penal, în speţă articolul 320 indice 1, dacă inculpatul recunoaşte fapta şi colaborează cu anchetatorii în perioada urmăririi penale, acestuia i se reduc limitele pedepsei cu o treime. Cum "Gypsy" nu are antecedente penale, el poate primi cu suspendare, care se aplică la condamnări de pînă la 4 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
je__
je__  •  05 Decembrie 2011, 17:35

Sper sa-i dea cu suspendare! De...craca!

liviuemil
liviuemil  •  05 Decembrie 2011, 16:56

Sa aiba aceiasi soarta.

siculorum
siculorum  •  05 Decembrie 2011, 16:53

e aproape similar cu cazu Cozma, dar acolo sa facut dreptate

Vezi toate comentariile (6)
Comentează