SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

All Star Show! » Nordul şi Sudul au terminat la egalitate în cel mai aşteptat meci de baschet din România

Louis Darby (în albastru) înscrie un nou coş prin slam-dunk // Foto: Robert Schorr
Louis Darby (în albastru) înscrie un nou coş prin slam-dunk // Foto: Robert Schorr

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 22:48

Aseară, la Craiova, în faţa a 4.000 de spectatori, a fost spectacol sub panou. Nordul şi Sudul au încheiat la egalitate, 114-114, dar scorul a fost ultimul lucru care i-a interesat pe baschetbalişti.

Spectacol total la All Star Game-ul românesc, disputat aseară în Polivalenta din Craiova. Meciul "stelelor" din baschetul românesc a avut de toate: coşuri spectaculoase, concursuri de slam-dunk, de aruncări de la distanţă, dar şi momente inedite, apreciate de cei 4.000 de spectatori.

Concursul de aruncări de 3 puncte a fost cîştigat de Rade Dzambici, de la SCMU Craiova, iar cel de slam-dunk de coechipierul său, Travis Bureau. Bureau a reuşit să înscrie după ce a sărit peste doi dintre cei mai înalţi jucători, Ionuţ Drăguşin şi Virgil Stănescu.

Cel mai gustat moment de către public a fost în sfertul patru, cînd pivotul Virgil Stănescu a dat startul la Harlem Shake, angrenînd jucătorii ambelor echipe. MVP-ul All Star Game a fost desemnat Dominique Archie, de la BC Timişoara.

Seara s-a încheiat cu Balul de Caritate al All Star Game pentru strîngere de fonduri. Toţi banii strînşi în urma evenimentului vor fi donaţi Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului de Copii din Craiova.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează