SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A

Campioana naţională MCM Tîrgovişte s-a retras din Divizia A şi din Cupa României

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2010 00:00

Campioana României la baschet feminin, MCM Tîrgovişte, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Baschet că nu va participa în Divizia A şi în Cupa României, în sezonul 2010-2011, din cazua problemelor financiare .

Conform anunţului FR Baschet, înştiinţarea semnată de vicepreşedintele clubului, Alexandra Sima, este următoarea: "Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă, şi în acelaşi timp ne cerem scuze că, din motive financiare, echipa Clubului Sportiv Municipal Tîrgovişte de baschet feminin - senioare nu va participa în Campionatul Naţional Divizia A şi Cupa României, în sezonul 2010 - 2011".

După cîştigarea titlului naţional în sezonul trecut, toate jucătoarele de valoare au părăsit echipa campioană, care îşi trecuse în cont al nouălea trofeu intern. Primarul din Tîrgovişte şi, totodată preşedintele de onoare al echipei, Gabriel Boriga a anunţat încă din luna iulie că autorităţile locale îşi vor retrage sprijinul financiar.

În sezonul precedent, formaţia MCM Tîrgovişte a atins faza sferturilor de finală şi în FIBA Eurocup, fiind eliminată de rusoaicele de la Dynamo Kursk.

sursa: mediafax

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează