SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Campioana se scufundă» Dallas Mavericks, al 3-lea eşec la rînd

Nowitzki și colegii săi sînt departe de prestațiile din 2011
Nowitzki și colegii săi sînt departe de prestațiile din 2011

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 14:59

Dallas Mavericks nu se regăseşte. După Phoenix Suns şi Sacramento Kings, a venit rîndul lui Golden State Warriors să o bată pe campioana NBA din 2011, scor 111-87. Aceasta a fost a 3-a înfrîngere consecutivă încasată de Dirk Nowitzki şi coechipierii lui şi a 7-a la rînd în deplasare. Starul german a semnat 22 de puncte şi 4 recuperări.

În urma noului eşec, Mavericks nu se află decît pe locul 8 în Conferinţa Vest, printr-un bilanţ modest de 23 de victorii şi 20 de înfrîngeri, cu un plus la coşaveraj de numai 76 de puncte. Liderul Oklahoma City Thunder (122-95 cu Charlotte Bobcats) contează pe 32 de triumfuri şi 9 insuccese, plus 255 la coşaveraj.

În Conferinţa Est, pe prima poziţie continuă Chicago Bulls, 111-97 cu Utah Jazz. Urmăritoarea Miami Heat a trecut greu de Indiana Pacers, 93-91 în prelungiri.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dorins
dorins  •  11 Martie 2012, 17:36

nu le merge bine, dar nici atat de rau. datorita grevei de la inceputul sezonului, fiecare echipa isi are trasata o strategie care sa o duca in play-off cu cat mai putina risipa de energie si cat mai putine accidentari. Oklahoma are cativa jucatori tineri care merg pe valul entuziasmului, dar cand va fi vorba de play-off atunci experienta si energia conservata in timpul sezonului vor face diferenta. Bulls o duc bine datorita lui Rose, daca se gaseste o echipa care sa-l blocheze sau daca el are o zi proasta, Bulls se poticnesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează