SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Ce faci când mama e Poliția: situație specială în familia unui star din NBA

Alan și mama lui, Jeri, doi dintre cei mai imoortanți oameni din Phoenix, Arizona
Alan și mama lui, Jeri, doi dintre cei mai imoortanți oameni din Phoenix, Arizona

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Alan Williams (Phoenix Suns) are în familie o supereroină. Mama lui e șefa Poliției din oraș.

Alan Williams, 23 de ani, care joacă din acest sezon la Phoenix Suns, are niște părinți rupți din filmele de acțiune. În vreme ce tatăl lui e judecător de pace, mama lui, Jeri, a fost numită șefa Poliției din orașul Phoenix.

Pe când Alan era copil, iar mama lui un simplu polițist operativ, el a văzut un episod din " Cops," o emisiune televizată despre ofițeri la datorie. Și-a adus aminte că în seara respectivă și-a așteptat mama plângând și a întrebat-o dacă nu cumva va fi rănită pe străzi. "I-am arătat vesta antiglonț de sub bluză. I-am spus că atâta vreme cât port asta, nu mă va răni nimic", a povestit Jeri.

Legături de familie

Femeia de 51 de ani, care a avansat enorm în carieră, poartă și acum vesta, ca să-și respecte promisiunea făcută fiului ei.

La rândul său, jucătorul lui Phoenix a mărturisit că la fiecare meci pe care-l susține se duce la polițiștii care asigură buna desfășurare a evenimentului, le strânge mâna și le mulțumește pentru munca lor.

Jeri Williams este prima femeie și cel de-al doilea cetățean afro-american care ocupă funcția de șel al Poliției din Phoenix.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează