SPORTURI  »  BASCHET  »  CSM SATU MARE SE ÎNTĂREŞTE

Cristina Ciocan şi Salimata Diatta au semnat cu CSM Satu Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

Echipa de baschet feminin CSM Satu Mare a obţinut semnătura jucătoarelor Cristina Ciocan si Salimata Diatta.

Jucătoarea anului în 2009, Ciocan a fost prezentă la prezentarea oficială a echipei care a avut loc duminică, la Satu Mare. "Le cunosc pe majoritatea fetelor de la CSM. Sper să mă primească bine şi eu le asigur că voi încerca să dau tot ce am mai bun pe teren", a declarat Cristina care în cariera sa a mai jucat la Salamanca, Burgos, YAYA Maria, Maccabi Tel Kobir (Israel), Livas Târgoviste, SCM Craiova si LMK Sfântu Gheorghe.

Senegaleza Salimatta Diatta va ajunge la Satu Mare pe 20 ianuarie. Declarată cea mai bună stranieră în anul 2008. Diatta a mai jucat în România la ICIM Arad şi la BC Sfîntu Gheorghe. CSM Satu Mare se pregateste pentru returul campionatului intern, dar si pentru jocurile din cadrul Final Four al Ligii Europei Centrale. Turneul final va avea loc pe 6-7 februarie la Preşov (Slovacia).

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  13 Ianuarie 2010, 16:33

poate asa o sa mai aiba si targovistea cu cine sa joace.............

 •  12 Ianuarie 2010, 10:57

bravo csm Satu Mare!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează