SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALA (ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TELESPORT)

De la capăt

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

Azi, ICIM Arad şi LMK Sf. Gheorghe joacă cu titlul pe masă.

Baschetbalistele de la ICIM Arad şi Sfîntu Gheorghe au ajuns la meciul cu numărul cinci al finalei play-off-ului Diviziei A. Arădencele lui Adi Budurean au condus cu 2-0 după dubla de la Arad, dar au fost egalate vineri şi sîmbătă, în de­plasare: scor general 2-2.

“Ne-am întors acasă pen­tru meciul decisiv şi ne jucăm şansa pînă la capăt. Dacă după primele două jocuri am spus că avem 55% şanse la titlu, acum nu mai spun nimic. Nu mai dau nici un fel de pronostic. Practic, pornim de la 0-0 şi trebuie să cîştigăm un singur meci, poate cel mai im­por­tant al se­zonului”, a con­clu­zionat an­tre­no­rul Bucurean.

De partea cealaltă, jucătoarele din Sf. Gheorghe au sosit la Arad pregătite pentru a realiza eventul. Echipa nou-promovată în prima ligă a cîştigat deja trofeul Cupei României şi se află la un pas de titlul naţional. Baschet­ba­lis­te­le din Covasna au rămas însă fără an­trenor, Vancsa Kato demisionînd din func­ţie pe 14 mai din cauza unui conflict personal cu o sportivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează