SPORTURI  »  BASCHET  »  FIBA CUP

Dinamo Kursk a cedat la MCM Târgovişte

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2009 00:00

Campioana României, MCM Tîrgovişte, a cîştigat joi seară primul meci din grupele FIBA CUP, 62-56 cu Dinamo Kursk, graţie punctelor reuşite de Anosike (17), Doron (15), Troina (10), Toma (8), Ogorodnikova (7) şi Părău (5).

"Încă o dată s-a dovedit că echipele ruseşti sunt teribil de puternice, iar victoria noastră a venit la limită, pe final, însă la fel de bine puteam pierde.

Avem 7 zile la dispoziţie să pregătim meciul de la Samsun, echipă care a pierdut primele două partide şi care îşi joacă cu noi ultima şansă de calificare", ne-a declarat antrenorul Cătălin Tănase, completat de vedeta de peste Ocean, Nicky Anosike.

"Mă bucur că am avut şi eu o contribuţie la acest succes, mai ales că la Limassol nu am avut o evoluţie prea bună. Încă nu sunt mulţumită de jocul meu, e clar că se aşteaptă de la mine mai mult".

"Aşa avem noi parte de adversari tari şi de meciuri infernale. Am prins o grupă teribil de grea, însă e bine că am cîştigat în faţa favoritei", a încheiat Larisa Toma.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează