SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATUL NAŢIONAL

Elba în finală

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

BCM Elba Timişoara s-a calificat în finala campionatului national de baschet masculin, realizînd astfel cel mai bun rezultat din istoria clubului.

Bănăţenii antrenaţi de Dragan Petricevici au trecut în semifinale cu 3-2, la general, de CS Otopeni, după ce au cîştigat cu scorul de 87-69 în meciul cu umărul cinci din turul II al play-off-ului.

Cel mai bun marcator al echipei timişorene a fost Milos Pesici care a marcat 23 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  14 Mai 2009, 20:33

bha elba timisoara..?cand ii batem la 50 de pct inseamna ca i-am furat?cand am castigat fiba europe cup am facut blaturi ca sa o luam?de 5 ani incoace pe primul loc fara adversar tot cu blaturi?frustratilor si app...nu stiu daca ai vazut ultimul meci din seria 5 cu atlasib sa fi vazut ce atmosfera a fost in sala din ploiesti.si de acum inaine va fi acea atmosfera.Lupii Galbeni au fost la inaltime

 •  13 Mai 2009, 23:06

bine timisoara. speram sa reinvie baschetul in timisoara dupa aceasta calificare surpriza. la clubul de baschet sunt multi profesionisti. asteptam si rugbyul la fel in viitorul apropiat.

 •  13 Mai 2009, 23:06

Era mai frumoasa o finala cu Sibiu, o atmosfera merau incendiara in sala din Sibiu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează