SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Moment VIRAL în NBA! Luka Doncic l-a lăsat mască pe LeBron James

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 10:56 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 11:51

Los Angeles Lakers și Dallas Mavericks au oferit meciul serii în NBA (101-104), iar Luka Doncic a fost protagonistul unui moment viral.

Slovenul de 24 de ani, considerat a fi unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai momentului, a reușit în primul un sfert un assist care a devenit viral. Pe un atac al celor de la Dallas Mavericks, mingea a ajuns în margine, la Doncic.

VIDEO Luca Doncic, „assist” printre picioarele lui LeBron James

Slovenul a intrat la interior și l-a văzut liber pe Josh Green. Și a reușit o pasă perfectă, care i-a surprins pe toți adversarii, chiar și pe LeBron James, căruia i-a trecut mingea printre picioare.  Mingea a ajuns la Green, care era complet liber, iar acesta a reușit un coș de 3 puncte.

REZUMAT VIDEO. Meci spectaculos între Los Angeles Lakers și Dallas 

Dallas a condus meciul în primele trei sferturi. Echipa lui Doncic și Kyrie Irving a făcut spectaculos și a controlat meciul autoritar. Mavericks a câștigat primele trei sferturi, 29-25, 33-21 și 29-25. Și părea că va câștiga fără emoții. Dar sfertul 4 a fost unul spectaculos.

Dallas avea un avans de 20 de puncte (91-71), dar condusă de LeBron James, Lakers a revenit. Și pe final a preluat conducerea, 101-99, cu un minut și 16 secunde înainte de final. 

Dallas a revenit în față, 104-101. La ultima fază, LeBron a ratat aruncarea de 3 puncte care ar fi dus meciul în prelungiri, iar Lakers a pierdut.

Citește și: 

LeBron James a atins o bornă incredibilă! Starul de la Lakers a depășit 39.000 de puncte
RECORD
LeBron James a atins o bornă incredibilă! Starul de la Lakers a depășit 39.000 de puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
username_2
username_2  •  23 Noiembrie 2023, 12:04

măi dragă domnu Sergiu, de ce crezi că VIRAL îi mai JMEKER ca banalul viral?...altfel, sînt de acord că pasa lu Doncic a fost JMEKERĂ

Vezi toate comentariile (1)
Comentează