SPORTURI  »  BASCHET  »  3X3

GALERIE FOTO Finale spectaculoase de baschet 3x3 la Sport Arena Streetball, după un turneu furtunos

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 12:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 15:42

CSU Neptun Athletic Constanța, la masculin și CSU Știința București, la feminin, au câștigat cel de-al doilea turneu Sport Arena Streetball al sezonului outdoor de baschet 3x3

Peste 140 de echipe s-au înscris la etapa a doua din circuit și aproape 600 de jucători au jucat de-a lungul a trei zile pline de baschet 3x3. Au fost un total de 230 de meciuri, la 12 categorii de vârstă, la masculin și feminin, de la sub 10 ani, la veterani peste 35 de ani.

+4 FOTO

Athletic Constanța a reușit a doua victorie a sezonului la categoria Open Masculin, după un turneu încheiat cu șase victorii din șase. Constănțenii au trecut în finală de marea rivală Știința București, scor 19-15, iar Cristi Mâinea a fost desemnat cel mai bun jucător al competiției.

Open-ul masculin are ca miză în acest sezon accederea în FIBA 3x3 World Tour, circuitul mondial de baschet 3x3, acolo unde România va avea o reprezentantă pentru prima oară după șapte ani.

La Open feminin, titlul de MVP i-a revenit Ecaterinei Armanu, de la Știința București, care a reușit coșul decisiv al finalei cu Agro Squad, o aruncare de două puncte transformată în prelungirile partidei, pentru scorul final de 13-11.

Sesiunea finalelor de duminică a fost singura care s-a disputat în aer liber, în spiritul tradițional al baschetului 3x3, după ce vremea capricioasă a mutat majoritatea meciurilor în sala Universității Politehnica București.

+4 FOTO

Mascota turneului a fost câinele Django care n-a lipsit de la niciun meci, ba mai mult a îmbrăcat echipamentul de joc, etalându-și calitățile la recuperarea mingii.

CITEȘTE ȘI:

LeBron James este, oficial, miliardar! Primul jucător activ din NBA care ajunge la această performanță
NBA
LeBron James este, oficial, miliardar! Primul jucător activ din NBA care ajunge la această performanță
U-BT Cluj-Napoca este din nou campioana României! Victorie spectaculoasă împotriva celor de la CSO Voluntari
FINALĂ
U-BT Cluj-Napoca este din nou campioana României! Victorie spectaculoasă împotriva celor de la CSO Voluntari

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează