SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

FOTO Scandal în baschetul feminin » Două baschetbaliste de la CS Tîrgovişte sînt acuzate că au bătut o tînără într-un club

Roxanda Stan a fost bătută de americancele de la CS Tîrgovişte. +6   FOTO
Roxanda Stan a fost bătută de americancele de la CS Tîrgovişte.

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 09:38

Americancele Chrissy Givens şi Monique Coker au agresat o tînără din Satu Mare, după meciul cîştigat sîmbătă de echipa lor, CSM Tîrgovişte, în deplasare.

O tînără din Satu Mare le acuză pe Chrissy Givens şi Monique Coker, două jucătoare de la CSM Tîrgovişte, liderul Diviziei A la baschet feminin, că au bătut-o în noaptea de sîmbătă spre duminică. Roxana Stan a povestit tot ceea ce s-a întîmplat în clubul Famous Pub din Satu Mare, imediat după meciul cîştigat de dîmboviţence, în deplasare, 69-68.

"Au băut toată noaptea!"
Femeia care le acuză pe cele două americance spune că acestea s-au îmbătăt rău de tot şi că în viaţa ei nu a văzut două femei într-o stare atît de avansată de ebrietate. "Aşa ceva nu am pomenit. Se vede şi din poze. De cînd au venit în club au băut continuu. Tipele astea două nu au lăsat paharul de alcool din mînă", a povestit Roxana Stan.

Scandalul a început după ce soţul persoanei care le acuză pe americance a fost împins pe ringul de dans. "Nu cu mine au avut treabă fetele, ci cu soţul meu, în care intrau cu fundul şi se împingeau în el. L-au tot împins pînă s-a dezechilibrat. Tipa de culoare, cu părul împletit (Chrissy Givens), s-a enervat rău de tot şi a vrut să dea cu piciorul în soţul meu. Un bărbat care era cu ele, antrenorul sau preşedintele din cîte am înţeles, a prins-o de ambele braţe. A lovit cu piciorul însă, soţul meu s-a ferit şi m-a nimerit pe mine direct în burtă. Pe urmă mi-a mai dat o palmă peste sîn. Cealaltă, cu părul scurt (Monique Coker), mi-a dat un pumn în ochiul stîng", a declarat tînăra bătută.

Vezi mai jos o galerie FOTO
din noaptea scandalului

"Ele au căutat scandalul!"
Roxana Stan spune că fetele au băut cot la cot cu antrenorul şi preşedintele de la CSM Tîrgovişte. "Şi eu am făcut baschet, dar după meci nu m-au dus antrenorii să beau alcool în club la 3 dimineaţa şi nici să-mi arate cum să golesc paharele pînă la fund", a spus tînăra din Satu Mare.

"Înainte să fie problema cu mine, ăstea două se frecau de toată lumea, deci ele au căutat scandal singure, nu le convenea nimic. Au venit cu mîncarea înăuntru în discotecă, s-au dat mari barosane că sînt baschetbaliste şi că au cîştigat un meci. Plus că tipa cu părul scurt stătea la un moment-dat în chiloţi în baie, înjura întruna şi dădea cu pumnul în uscătorul de mîini", a mai subliniat Roxana Stan.

Opt zile de îngrijiri medicale
Cu faţa plină de sînge, tînăra şi soţul ei au sunat la salvare şi la Poliţie. Nici cînd au părăsit clubul, americancele nu s-au potolit. "Au deschis uşa de la salvare şi urlau. Mă înjurau. Doamna de la salvare a văzut şi mi-a spus că o să declare tot la Poliţie", a precizat tînăra. Ieri, avocatul ei a depus plîngere penală la Procuratură. "Mi-au spart faţa, am fost la spital să mă coasă. Am primit opt zile de îngrijire de la medicul legist", a încheiat Roxana Stan. Tîrgoviştencele au declarat, din cîte se pare, la Poliţie, că tot scandalul a început după ce soţul victimei a ars-o pe una dintre baschetbaliste cu ţigara. Oficialii de la CSM Tîrgovişte nu au dorit să comenteze incidentul, recurgînd, în schimb, la ameninţări la adresa reporterului.

"De obicei ne sesizează Poliţia!"
Carmen Tocală, preşedintele FR Baschet, nu ştia nimic despre incident, dar a declarat că "de obicei ne sesisează Poliţia în astfel de cazuri. Comisia de Etică a federaţiei şi Comisia de Violenţă vor convoca toate părţile, vor analiza ce s-a întîmplat şi evident că se vor lua măsuri, dacă se impun", a declarat Tocală.

"Am toată înregistrarea. Veţi vedea cît au fost de brutale. Se comportau ca nişte animale. Nu pot să cred că două sportive de performanţă pot face aşa ceva" (Roxana Stan, tînăra bătută)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Februarie 2012, 23:28
Postat de steaua1986forever pe 15 Februarie 2012, 15:58

mai copile, daca cele 2 "doamne" sunt cetateni americani....eu zic ca batuta ar trebui sa zica "mersi" ca a ramas doar cu un ochi vanat...si nu cu.....un certificat de deces. Evident, conform acordului Romania - SUA, cetatenii americani pot sa faca ORICE si nu li se va intampla absolut nimic in tara asta. Multumim carmaciului de la cotroceni pentru ca avem o astfel de "intelegere" pe care nu ar accepta-o nici o tara din Africa...

Comentariul tău...Mi-ar place sa mai fiu copil, batrane ! Cat despre acel tratat se refera la personalul diplomatic din cate stiu eu !

toml
toml  •  15 Februarie 2012, 22:28
Postat de deni10 pe 15 Februarie 2012, 17:57

maimutele sunt vinovate, e clar, trebuie sa vezi doar poza asta ca sa iti dai seama. apoi cei din conducerea clubului, nu e normal sa bea cu sportivele noaptea. este rusinos ce s-a intamplat. dar sunt sigur ca federatia condusa de tocala va face tocana cazul, iar vinovatele si vinovatii vor iesi basma curata. e clar, la noi asta e solutia... mortul e de vina, criminalul nu are nicio treaba, e o victima!!

Maimuta esti tu . Iti doresc sa te nasti in urmatoarea viata porcusor de guinea . Ca ei au IQ-ul de 10.

toml
toml  •  15 Februarie 2012, 22:31
Postat de steaua1986forever pe 15 Februarie 2012, 15:58

mai copile, daca cele 2 "doamne" sunt cetateni americani....eu zic ca batuta ar trebui sa zica "mersi" ca a ramas doar cu un ochi vanat...si nu cu.....un certificat de deces. Evident, conform acordului Romania - SUA, cetatenii americani pot sa faca ORICE si nu li se va intampla absolut nimic in tara asta. Multumim carmaciului de la cotroceni pentru ca avem o astfel de "intelegere" pe care nu ar accepta-o nici o tara din Africa...

e "intelegerea " "ciobanului ".la un ceai.Ma mira ca localnicii au frecat menta . Se pare ca ne-am dus jos de tot . 20 de ani in urma daca unul de-al meu era lovit de cineva care nu este din partea locului (sa nu mai zic ca din tara) Politia ar fi avut un alt fel de caz.... asta daca e adevarata povestea , ca s-ar putea sa-l fi trimis la culcare pe-al meu cu scuzele de rigoare venitului.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează